[Kraków] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
moja propozycja to spotkać się w Trzebini, przejechać ładnymi, krętymi drogami do Ojcowa, a którędy to już niech pozostanie moją tajemnicą, ale na 100% będzie się Wam podobało:)
ktoś jeszcze?
w nestępny weekend, bo w tym jeżdżę tylko konserwą:/ 

-
- Model: NA
Moja MX-5 obudziła się ze snu zimowego
Też jestem jak najbardziej za spotem. Dzisiaj mamy piękną pogodę jak by co

Też jestem jak najbardziej za spotem. Dzisiaj mamy piękną pogodę jak by co

nie podobają mi się takie spotkania ustawiane poza forum, chciałem się lokalnej społeczności miatowiczów pochwalić nowym nabytkiem i osobiście przedstawić w taki piękny dzień, śledzę wątek, żadnych informacji, a tu nagle po wszystkim..
-
Też nic nie wiedziałem, a miałem ochotę się gdzieś przejechać 

kulkas pisze:@DieSpinnePL,
To zacznij odbierać telefon
popieram, a nie odrzucaj połączenia

@Spider,
No ja to inaczej pamiętam... Na przykład Kocioł zapraszał Ciebie w niedziele około 18 gdy pomysł spotkania powstał.
Ja w międzyczasie dzwoniłem np. do Skylukera, który następnie dzwonił do wszystkich których ma w swojej książce telefonicznej.
Nie jest to typowy sposób organizowania spotów, ale też nie była to impreza planowana tylko spontan. Pomysł narodził się w niedziele o 18 w drodze z Czyżyn do Skawiny, a zamienił się w ciało o 19.30 koło Decathlonu.
No ja to inaczej pamiętam... Na przykład Kocioł zapraszał Ciebie w niedziele około 18 gdy pomysł spotkania powstał.
Ja w międzyczasie dzwoniłem np. do Skylukera, który następnie dzwonił do wszystkich których ma w swojej książce telefonicznej.
Nie jest to typowy sposób organizowania spotów, ale też nie była to impreza planowana tylko spontan. Pomysł narodził się w niedziele o 18 w drodze z Czyżyn do Skawiny, a zamienił się w ciało o 19.30 koło Decathlonu.
-
AGENt pisze:popieram, a nie odrzucaj połączenia
Niestety mam teraz taki okres w pracy, że niestety w tygodniu nie za bardzo mogę rozmawiać. A że w pracy siedziałem ostatnimi czasy przeważnie od 08:00 do 20:00 (czasami dłużej) to zapomniałem oddzwonić

Ze swojego Kulkas dzwoniłeś? Kiedy?
Dostałem dzisiaj sms aby się spotkać jakoś w weekend. Chętnie

DieSpinnePL pisze:AGENt pisze:popieram, a nie odrzucaj połączenia
Niestety mam teraz taki okres w pracy, że niestety w tygodniu nie za bardzo mogę rozmawiać. A że w pracy siedziałem ostatnimi czasy przeważnie od 08:00 do 20:00 (czasami dłużej) to zapomniałem oddzwonićSorrki
Dostałem dzisiaj sms aby się spotkać jakoś w weekend. ChętnieTylko niech pogoda dopisze
No dostałeś, dostałeś

Będę w Krakowie cały weekend, więc mam nadzieje, że tym razem się uda, bo coś faktycznie jak nie urok, to przemarsz wojska

Ps. ktoś by się pisał na grilla w Ojcowie? (jest możliwość zrobienia takowego, jak będzie pogoda)
-
- Model: ND
- Wersja: SkyPASSION
kulkas,
Fakt Kocioł dzwonił. Ale temat był inny.
Faktycznie, widzę że to był spontan skoro udało Wam się jeszcze zorganizować po 18-tej
Gratuluję. W takim razie do następnego
Przypuszczalnie w większym gronie
Fakt Kocioł dzwonił. Ale temat był inny.
Faktycznie, widzę że to był spontan skoro udało Wam się jeszcze zorganizować po 18-tej

Przypuszczalnie w większym gronie

każdy kolejny km zamieniam na 1000 metrów radości
DieSpinnePL pisze:To zacznij odbierać telefon
O 18.01

No ale zapomnijmy już o całej sprawie i patrzmy w przyszłość

Nie wiem jak z weekendem u mnie będzie bo podobno miałem mieć jakiś wyjazd, ale jeśli nic nie będzie to można zrobić jakieś % u mnie na mieszkaniu albo wyskoczyć gdzieś na rynek.
kulkas pisze:DieSpinnePL pisze:To zacznij odbierać telefon
O 18.01![]()
No ale zapomnijmy już o całej sprawie i patrzmy w przyszłość![]()
Nie wiem jak z weekendem u mnie będzie bo podobno miałem mieć jakiś wyjazd, ale jeśli nic nie będzie to można zrobić jakieś % u mnie na mieszkaniu albo wyskoczyć gdzieś na rynek.
No to jak? - jestem od Sb rano w Krk, zobaczymy jeszcze jaka będzie pogoda ale zapowiada się znośnie

a mnie się plany rozwiązały jeśli chodzi o niedzielę. może narty w tatry?
- kociol
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport Recaro
A moze jakies piwko jutro wieczorem? Tak bez samochodowo...
MAD fabworx specjalne części dla Twojej Miaty
https://www.instagram.com/mad_fabworx/
Life is too short to drive a boring car.