Śmiało piszcie, malujcie i śpiewajcie co wam po zlocie w pamięci utkiwło

i raz, dwa, trzy, cztery!

Wątek dedykowany dla słów i obrazów :)
Moderator: Moderatorzy
Jeszcze nie. Przewidujemy konkurs na 30 leciu na najlepiej zachowaną opaskę na ręku.
Ale czemu aż tak nisko za wyżywienie na imprezie? Aż tak nie lubisz kaszanki na ciepło?
Fajnie to opisał, załapałem się nawet na fotkę, w kolumnie
Dokładnie, do tego czas w sobotę minął po prostu błyskawicznie.rysiekochucki pisze: ↑19 wrz 2023, 9:15Świetna atmosfera - nie widziałem nikogo kto by przez te 2 dni chodził bez banana na twarzy
No cóż, wyobrażam sobie jak ciężko coś takiego zorganizować, no i nie ma nawet jak tego przećwiczyć, bo próba jest tylko jedna ... dlatego rozumiem, że wyszło jak wyszło. Apetyt był na pewno na więcej, na jedną zwartą kolumnę 272 Miat. Mnie się udało wyjechać na samym początku i załapać na foty robione z "bagażnika"
Skoro wywołałeś mnie do tablicy, to doprecyzuję swoją ocenę. Otóż kuchnia polowa była anonsowana jako główny lunch. Bułka była OK, ale zupa to raczej woda z wrzuconą niewielką ilością dodatków. Ja trafiłem na wersję wegetariańską, a Agnieszka trafiła na jeden kawałeczek mięsa. Można się nią było napić, ale nie najeść. Do smaku faktycznie można się było przyzwyczaić (-; Przy widocznym wsparciu dealerów Mazdy to jakość tego "lunchu" była kompromitująca, więc mam nadzieję, że organizatorzy odzyskają pieniądze od dostawcy tego posiłku.monkahead pisze: ↑20 wrz 2023, 18:21Ale czemu aż tak nisko za wyżywienie na imprezie? Aż tak nie lubisz kaszanki na ciepło?
Zupka i bułka na zlocie to było faktycznie mega zaskoczenie ale nie smakowe, bo zupa była bardzo smaczna ale ilościowe. Myślałem że to apetizer, a jak wyszedłem po drugie danie, to się okazało, że już jest po obiedzie![]()
Nie wiem, ja nawet Twojego auta nie bardzo widziałem na miejscu i na zdjęciach. Oczopląsu można dostać