Cześć wszystkim,
przeszukałem internety, fora i znajduje różne informacje na temat seryjnego bezprzewodowego Apple CarPlay. Będę miał możliwość kupienia ND2 z 2022 roku, polski salon. Wersja wyposażenia SkyFreedom, ta wyższa, z opcją „Moduł bezprzewodowej integracji smartfona z systemem multimedialnym (iOS)”. Czy to zatem oznacza że samochód ma seryjny bezprzewodowy CarPlay czy tylko po kablu i trzeba się ratować „donglem”?
Bezprzewodowy Apple CarPlay w ND2
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Może zadzwoń do Mazda Polska po szczegóły, chyba mało osób ma 2 letnie taczki aby weryfikować, ja mam moduł wifi ale nie od Mazdy (android i iOS), działa tak jak ma działać po wifi bo taki kupiłem i zamontowałem
- Vitalic9
- Model: ND
- Wersja: Skyfreedom
Dzwoniłem do dealera i powiedziano mi że prawdopodobnie ma bezprzewodowy, bo właśnie w okolicach rocznika 2022 dołożyli te opcje z fabryki. Samochód i tak jadę obejrzeć i pewnie kupić to dam tutaj znać jak sytuacja wygląda jak tylko będę coś wiedzieć
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vitalic9
- Model: ND
- Wersja: Skyfreedom
Dzwoniłem do dealera i powiedziano mi że prawdopodobnie ma bezprzewodowy, bo właśnie w okolicach rocznika 2022 dołożyli te opcje z fabryki. Samochód i tak jadę obejrzeć i pewnie kupić to dam tutaj znać jak sytuacja wygląda jak tylko będę coś wiedzieć