Czesc ,czy ktoś z okolic Szczecina dalby rade przerobic wnwtrze Rf na "europejskie"?
Tzn zegary ,pokretla i nawigacje
Pozdrawiam
Jacek
Tel 501054921
Szczecin i okolice
Cześć,mam RF ze Stanow w ktorym trzeba zmienic we wnetrzu wszystko co bylo Stanow-skale predkosciomierza,stopnie gemperatury na panelu i nawigacje na europejska....czy znacie kogos w okolicy kto by sie tym zajal? Dzieki
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Nie wiem czy ktoś z grupy się podejmie, raczej musisz szukać ludzi którzy zajmują się przeróbką USA na EU.
Z doświadczenia powiem, że jeśli nie przeszkadza ci podwójna skala prędkości to temperaturę i mile na lewym ekranie można zmienić w ustawieniach w centralnym ekranie. Jeśli chcesz wymienić c zegary to później prędkościomierz musisz skalibrować.
Nawigację środkową i multimedia w języku polskim to musisz wymienić cały komputer na EU lub znaleźć magika który wgrywa PL. Możesz też używać Android Auto lub Car Play i udostępnić mapy z telefonu.
Co do pokręteł to nie wiem co masz, ja mam ND1 i mam tylko skalę niebiesko-czerwoną.
Z doświadczenia powiem, że jeśli nie przeszkadza ci podwójna skala prędkości to temperaturę i mile na lewym ekranie można zmienić w ustawieniach w centralnym ekranie. Jeśli chcesz wymienić c zegary to później prędkościomierz musisz skalibrować.
Nawigację środkową i multimedia w języku polskim to musisz wymienić cały komputer na EU lub znaleźć magika który wgrywa PL. Możesz też używać Android Auto lub Car Play i udostępnić mapy z telefonu.
Co do pokręteł to nie wiem co masz, ja mam ND1 i mam tylko skalę niebiesko-czerwoną.