czego tam najlepiej użyć ?
Czego używacie ?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Ja tez mam weldmana, ale ja go prosilem zeby mi zrobil wlasnie to zlobienie, bo bez niego to sobie mozna kombinowac, tam zawsze cos nie bedzie stykac jesli powierzchnia jest plaska, i pozniej ten wydech brzmi jak stara dupa a nie jak prawilny wydeszek.francmiko pisze: ↑07 wrz 2024, 12:07dzięki wielkie bo już skończyły mi się pomysły co tam dać. Niestety mam właśnie płaska powierzchnie (weldman chyba to jest) miałem tam oryginalny ring cos jak sprężynka i później się to wysrało i dałem donut i powoli już się zastanawiam czy problem z falowaniem na gorąco nie jest z tym zwiazany. Nie wiem czy zda egzamin ta uszczelka bez tego rowka ale nie mam wyjścia muszę to sprawdzić. dzięki![]()
Co tam w końcu wrzuciłeś? Tez mam Weldmann, tez płaski, halasuje mi wydech i tez falują obroty. Tylko czemu falują skoro sonda jest wyżej?francmiko pisze: ↑07 wrz 2024, 12:07dzięki wielkie bo już skończyły mi się pomysły co tam dać. Niestety mam właśnie płaska powierzchnie (weldman chyba to jest) miałem tam oryginalny ring cos jak sprężynka i później się to wysrało i dałem donut i powoli już się zastanawiam czy problem z falowaniem na gorąco nie jest z tym zwiazany. Nie wiem czy zda egzamin ta uszczelka bez tego rowka ale nie mam wyjścia muszę to sprawdzić. dzięki![]()
Nie masz Weldmanafrancmiko pisze: ↑07 wrz 2024, 12:07dzięki wielkie bo już skończyły mi się pomysły co tam dać. Niestety mam właśnie płaska powierzchnie (weldman chyba to jest) miałem tam oryginalny ring cos jak sprężynka i później się to wysrało i dałem donut i powoli już się zastanawiam czy problem z falowaniem na gorąco nie jest z tym zwiazany. Nie wiem czy zda egzamin ta uszczelka bez tego rowka ale nie mam wyjścia muszę to sprawdzić. dzięki![]()