Planuję wymienić przednie lampy. Z tego co się zorientowałem to występują one w trzech wariantach:
- bezel bright
- bezel black
- bezel silver
Czy ktoś wie czym one dokładnie się różnią? Nie mogłem znaleźć zdjęć, żeby porównać poszczególne warianty ze sobą.
Mam podobno wersję bright, ale mam dobrą cenę na wersję black. Zastanawiam się czy to wykończenie będzie pasować kolorystycznie do mojego auta.
Lampy xenon - wykończenie
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: Karai
Te zdjęcia widziałem. Może źle się wyraziłem, chodziło mi o zdjęcia poszczególnych lamp na aucie. Bo na nawet na tych zdjęciach ciężko mi znaleźć różnice między chrome a silver i jakoś nie mogę sobie wyobrazić lamp typu black na moim aucie.
Btw ktoś wie od czego zależał montaż poszczególnych lamp? Od koloru lakieru?
Btw ktoś wie od czego zależał montaż poszczególnych lamp? Od koloru lakieru?
Skoro nie widzisz roznicy na tych zdjeciach to serio nie wiem jak ci pomoc.
Na forum masz mase przykladow roznych NCFL z kazdym rodzajem wyzej podanych lamp.
Wysil sie troche i poszukaj, otworz pare zdjec, porownaj, a jesli dalej nie widzisz roznicy to zamontuj kazda inna na aucie, moze wtedy zauwazysz roznice
Na forum masz mase przykladow roznych NCFL z kazdym rodzajem wyzej podanych lamp.
Wysil sie troche i poszukaj, otworz pare zdjec, porownaj, a jesli dalej nie widzisz roznicy to zamontuj kazda inna na aucie, moze wtedy zauwazysz roznice

-
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: Karai
Nie pomogłeś, ale dzięki
Dla potomnych: Tutaj fajne porównanie: https://www.youtube.com/watch?v=_JtgvDxN5yg