Nie musisz jeśli Twoje są w miarę świeże i dadzą się normalnie odkręcić. Ale jak to z łącznikami...przeważnie trzeba ciąć gumówką.
Tajgeree
Jeszcze raz :
Będą pasować

U mnie też jeździ żółty stab i takie gumy.
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Nie musisz jeśli Twoje są w miarę świeże i dadzą się normalnie odkręcić. Ale jak to z łącznikami...przeważnie trzeba ciąć gumówką.
cos slabo sledzisz grupe rx, wrzucales tam post i myslalem ze znalazles staby bo przeciez one pojawiaja sie tam niemal codziennie
Niestety wszystko na to wskazuje, nie za bardzo obserwuję tą grupę, myślałem że ktoś się sam odezwie.
Dzięki, napisałem ale sprzedaje tylko komplet na razie, a ja chcę sam przedni.Danillo pisze:@monkahead na fb jest komplet stabow z Rexa. Mikoaj Platak sprzedaje, tutaj to @nikolakis
monkahead wybrzydzasz, bierz komplet, a tylny sprzedasz, jaki problem ?Dzięki, napisałem ale sprzedaje tylko komplet na razie, a ja chcę sam przedni
No cóż, niedawno dostałem ofertę 400zl od forumowicza ...Tajgeree pisze: 200-250 zł, powyżej tej kwoty to już fanaberie.
Napisałem pwDanillo pisze: ↑07 cze 2022, 9:04Heh, 3 lata temu kupiłem prawie nową skrzynie 6b z NCFL ze sprzęgłem za 700. Miłe wspomnienia ale se ne wrati. Ceny Mx5 i części zamiennych oszalały i nie zanosi się na spadki, No chyba ze benzyna znów będzie na kartki to wtedy ceny tych zabawek poleca na łeb na szyję.
A jakby co leża mi w garazu jakies staby z Rexa oba.
Danillo pisze: ↑07 cze 2022, 9:04Heh, 3 lata temu kupiłem prawie nową skrzynie 6b z NCFL ze sprzęgłem za 700. Miłe wspomnienia ale se ne wrati. Ceny Mx5 i części zamiennych oszalały i nie zanosi się na spadki, No chyba ze benzyna znów będzie na kartki to wtedy ceny tych zabawek poleca na łeb na szyję.
Został mi tylko tylny stab - 100 zł.karolradkow pisze: ↑10 cze 2022, 21:32Danillo pisze: ↑07 cze 2022, 9:04Heh, 3 lata temu kupiłem prawie nową skrzynie 6b z NCFL ze sprzęgłem za 700. Miłe wspomnienia ale se ne wrati. Ceny Mx5 i części zamiennych oszalały i nie zanosi się na spadki, No chyba ze benzyna znów będzie na kartki to wtedy ceny tych zabawek poleca na łeb na szyję.
Jaka cena?
Pozwolę sobie nie zgodzić się .Danillo pisze: ↑29 sty 2023, 21:48Stab z RX8 jest bardzo popularny w NC, jest tani i pasuje p&p. Natomiast był projektowany pod dużo cięższe auto i to czasem czuć. Od razu zaznaczę, ze nie jestem przeciwnikiem tego rozwiązania bo najczęściej ono się sprawdza.
Stab był przeznaczony do ciężkiego RX8 ima dość dużą średnice ok 28 mm.
W lekkim NC przy jeździe na granicy możliwości auta powoduje to większą podsterowność. Auto wyjeżdża przodem szerzej niżby się chciało.
Myśle, ze w jeździe ulicznej i na suchym asfalcie to nie będzie przeszkadzać ale na track day i na mokro już tak.
To nie są ogromne różnice ale są.
Staby projektowane do NC maja przekrój 23-24mm. Tylko kosztują wtedy odpowiednio więcej.
Podstawowe pytanie to jak chce się użytkować auto i czy ma się spinkę zeby stawać na pudle w MC![]()