Jesteś wielki, to jest toluki_92_92 pisze: ↑27 lip 2021, 8:05Dla mnie ewidentnie to coś wygląda jak potencjalne gniazdo z bezpiecznikiem w środku, ale mogę się mylić

Trzeba zdjąć plastiki ale tam siedzi dodatkowy bezpiecznik 5

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Jesteś wielki, to jest toluki_92_92 pisze: ↑27 lip 2021, 8:05Dla mnie ewidentnie to coś wygląda jak potencjalne gniazdo z bezpiecznikiem w środku, ale mogę się mylić
Zdejmij uszczelke i ten plastik maskujacy bezpieczniki (nie klapka a cały kawałek) i dogrzebiesz się do jednego schowanego za białym/kremowym gniazdem. On jest zupełnie poza skrzynką bezpieczników w odrębnym "pipku" - tylko uwaga te białe/kremowe gniazdo/osłonka otwiera się (ma mini klapkę) - bo ja prawie wyrwałem.
Pogrzebalem troche wokol i okazalo sie ze moj bezpiecznik byl skitrany powyzej skrzynki, zaraz nad i za główną wiązką. Thx za pomoc.Konioczynka pisze: ↑11 wrz 2021, 14:48Zdejmij uszczelke i ten plastik maskujacy bezpieczniki (nie klapka a cały kawałek) i dogrzebiesz się do jednego schowanego za białym/kremowym gniazdem. On jest zupełnie poza skrzynką bezpieczników w odrębnym "pipku" - tylko uwaga te białe/kremowe gniazdo/osłonka otwiera się (ma mini klapkę) - bo ja prawie wyrwałem.
Edit; słabo widać ale to jest chyba tam gdzie idzie pomarańczowy przewód.