Przetwornice xenon
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Zepsula mi sie jedna z przetwornic. Chcialem kupic inna, ale mam problem ze znalezieniem jakiegos zamiennika. Sa przetwornice, ktore wygladaja podobnie, ale maja inna srednice okregu, ktory wchodzi w lampe (na uszczelke). Ktos kojarzy jak i gdzie szukac pasujacego zamiennika? A moze mozna latwo podmienic obudowy (kupic nowa z wieksza srednica okregu i podmienic gore ze swojej starej)?
Ta moja jest z przedlifta, 2006 albo 2007. Ale jakie to ma wieksze znaczenie skoro kostki sie zgadzaja?
Zreszta, zobacz jaka jest lista zamiennikow, mega dluga. Wiec to pewnie wiekszosc jest zamienna.
Zreszta, zobacz jaka jest lista zamiennikow, mega dluga. Wiec to pewnie wiekszosc jest zamienna.
No właśnie wydaje mi się ze nie. Średnica tego okręgu jest istotna, bo on wchodzi w lampe od dołu, na uszczelkę, wiec musi pasować.
Zamienniki teoretycznie pasują, ale w praktyce fizycznie nie wchodza, przez różne średnice tego okręgu.
Chyba ze ja czegoś nie rozumiem
Zamienniki teoretycznie pasują, ale w praktyce fizycznie nie wchodza, przez różne średnice tego okręgu.
Chyba ze ja czegoś nie rozumiem