Cześć, szukałem na forum - gdzieś to widziałem ale za cholerę nie mogę znaleźć.
Przy przepalaniu zimowym w garażu zauważyłem ze pedał „cyka” (ogólnie to jest dość twardy każdy tak ma? Zorientowałem się jak pojeździłem innym manualem w benzynie). Przypomniałem sobie ze nceki maja taka przypadłość z ta pękająca podstawa która się przykręca do firewalla. Pytanie moje jak bardzo skomplikowana lub nie jest to operacja żeby to wyjąc. Do warsztatu nie podjadę ale póki stoi to chętnie bym obejrzał.
[NC] pedał sprzęgła
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- Konioczynka
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: ND3 Homura
KoniOczynka
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Nurkuj pod kierownice , to zobaczysz, u mnie pedał jak pękł to był co raz bardziej miękki, i skrzypiał.Konioczynka pisze: ↑31 gru 2022, 11:11Cześć, szukałem na forum - gdzieś to widziałem ale za cholerę nie mogę znaleźć.
Przy przepalaniu zimowym w garażu zauważyłem ze pedał „cyka” (ogólnie to jest dość twardy każdy tak ma? Zorientowałem się jak pojeździłem innym manualem w benzynie). Przypomniałem sobie ze nceki maja taka przypadłość z ta pękająca podstawa która się przykręca do firewalla. Pytanie moje jak bardzo skomplikowana lub nie jest to operacja żeby to wyjąc. Do warsztatu nie podjadę ale póki stoi to chętnie bym obejrzał.
- Załączniki
-
- pedał sprzegła 1.jpeg (164.64 KiB) Przejrzano 423 razy
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy