Wrzuciłem tutaj kilka rzeczy które "udłubałem" sam, także wiem do czego służy forum. Czekam zatem na Twój szczegółowy poradnik dotyczący montażu manetki z 6tki.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
[NC/NCFL] manetka wycieraczek z RX-8
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- monkahead
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: Summer Edition '12
人馬一体 | NCFL1: Red Hot Chili Pepper
- byebye
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.0 Sport
Mogę sprawdzić w wolnej chwili, ale patrząc na filmik z pierwszego postu, wydaje się, że autor również miał tylko jeden rząd pinów , więc pewnie wszystkie MX-5 tak majądiscipline pisze: ↑21 lis 2022, 7:44A do kolegi który odpisał na moje pytanie. Masz może fotę tej białej kostki którą wpinałeś w moduł z manetką? Zdaje się że problem leży właśnie tam. U mnie jest tylko jeden rząd pinów i jeśli mają być 2 to żadna manetka z rx8 mi nie pomoże.
Znalazłem również całkiem świeży post z miata.net gdzie autor podejrzewa, że manetka z dwoma rzędami pozwala na regulację tylko w mniejszym zakresie: https://forum.miata.net/vb/showpost.php ... stcount=43 (potwierdzam, że u mnie można ustawić nie mniej niż ~3 sekundy pauzy). Więc powinno działać, ale być może z jednym rzędem (jak zapewne jest w RX-8) działa lepiej.
W innym wątku ktoś podawał listę modeli, z których manetka powinna działać: https://forum.miata.net/vb/showpost.php ... stcount=11.
- niezalogowany
- Wersja: szybki ponton
połączenia z drugiego rzędu mogą być połączeniami do czujnika deszczu - ot takie przypuszczenie patrząc na listę podana przez @byebye
- discipline
- Wersja: 1,8 Tuned by Alex
No więc poświęciłem dziś trochę czasu w garażu i podłożyłem manetkę z 6. Niby działa, ale...
Prędkość najniższa ok 5sek między powtórzeniami i uwaga! Prędkość NAJWYŻSZA powtórzenia co 10 sek. Czy to wina potencjometra czy tego układu wewnątrz manetki?
Prędkość najniższa ok 5sek między powtórzeniami i uwaga! Prędkość NAJWYŻSZA powtórzenia co 10 sek. Czy to wina potencjometra czy tego układu wewnątrz manetki?
- wromiata
- Donator
- Wersja: 2.5
Jeżeli dobrze pamiętam to przy manetkach z rexa zakres jest 3-10sdiscipline pisze: ↑22 lis 2022, 12:24No więc poświęciłem dziś trochę czasu w garażu i podłożyłem manetkę z 6. Niby działa, ale...
- luki_92_92
- Donator
- Wersja: PRHT '08 2.5
- Kontakt:
- luki_92_92
- Donator
- Wersja: PRHT '08 2.5
- Kontakt: