Wrzuciłeś trzy różne typy żarówek, na które mam się zdecydować?
masz jakieś w swojej Lalce?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Wrzuciłeś trzy różne typy żarówek, na które mam się zdecydować?
Czyli podsumowując warto dopłacić i kupić te Osram Led...a z tyłu pod tablice rejestracyjną coś wrzucałeś?bjorm pisze: ↑29 kwie 2021, 5:08Na tych niebieskich nie ma info że są tylko do offroad, więc chyba mają homologację. A jeśli nie mają to skoro i tak na nielegalu to lepiej LED wyglądają.
Montaż trwa parę sekund. Trzeba po prostu "dobrze włożyć" a tak na serio to przy prawej lampie dostaje się tam od strony bardziej zbiornika na sprysk. Przy lewej trzeba odczepić jeden zaczep trzymający wiązkę idącą koło lampy, wtedy robi się więcej miejsca.
Mam komplet swiatel, calych wkladow LED z IL ale cos mi tak nie pasuje z polaczeniem.
pod tablice idą też w5w?bjorm pisze: ↑29 kwie 2021, 20:42Mam komplet swiatel, calych wkladow LED z IL ale cos mi tak nie pasuje z polaczeniem.
https://www.ilmotorsport.de/en/mx-5-rea ... p-set-6802
Inny problem jest taki ze gdy chce wyciagnac zarowki OEM z gniazda to za uja pana nie idzie to. Juz tyle kątów itp probówalem i nie moge ich wyciagnac. Juz sie dziwie ze mi one nie pękły podczas ich wyciagania, ale ani nie pekaja, ani sie nie ruszaja z gniazd. Zasiedziane na amenos.
Noo troszkę IL moim zdaniem za jaskrawo... ten niebieski OSRAM to jaki dokładnie model czy nazwa?