Witam,
Macie może jakiś opis lub rysunki jak rozmontować drzwi w MX-5. Potrzebuje wymienić lusterko zewnętrzne.
Z góry dziękuję.
[ Dodano: 18-02-2011, 11:09 ]
Wie ktoś gdzie mógłbym zdobyć jakąś książkę serwisową?
[NC] Wymiana lusterka zewnętrznego
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
zorro.zorro pisze:Witam,
Macie może jakiś opis lub rysunki jak rozmontować drzwi w MX-5. Potrzebuje wymienić lusterko zewnętrzne.
Patrz zalacznik

-
Super
Wielkie dzięki.
[ Dodano: 19-02-2011, 19:18 ]
A masz może ten fragment gdzie jest opisane jak rozmontować tunel między siedzeniami i plastiki za siedzeniami ? Ma pomysł na małe udoskonalenia i dodatkowe wyposażenia

[ Dodano: 19-02-2011, 19:18 ]
A masz może ten fragment gdzie jest opisane jak rozmontować tunel między siedzeniami i plastiki za siedzeniami ? Ma pomysł na małe udoskonalenia i dodatkowe wyposażenia

-
- Donator
- Wersja: NCEC_R
Witam...nie chcę zakładać nowego tematu, bo moje pytanie też dotyczy lusterek w NC. A dokładniej czy wiecie Panowie jak rozebrać lusterko? Mam pękniętą podstawę i chciałbym ją wymienić lub naprawić jeśli w ASO nie ma tego jak część wymienna. Z góry dziękuję za odpowiedz
Pzdr. Adrian

Pzdr. Adrian

po zdemontowaniu jw. wypinasz wkład lusterka.. (załącznik) a dalej to już rozkręcanie.. najgorsze jak potrzebujesz rozpiąć podstawę - to nie jest do kupienie jako osobna część - więc raczej nie będzie potrzeby tego ruszać.. bo walka z wyciągnięciem zawleczki dociśniętej sprężyną wewnątrz lusterka to 50% na 50% rozwalenie wszystkiego do okoła.. ale da się 

- Załączniki
-
[Rozszerzenie pdf zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
- Donator
- Wersja: NCEC_R
LubMich pisze:najgorsze jak potrzebujesz rozpiąć podstawę
dokładnie potrzebuje dostać się do podstawy...mam mini pęknięcie , ale tylko z zewnątrz bo od środka nie ma nawet śladu. Podjadę do plastikarza i może to ogarnie, a potem pomaluje podstawę...szkoda, że nie można tego kupić jak część wymienna