ciepły tunel
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Mam pewien problem, otóż tunel którym poprowadzony jest do tyłu wał napędowy i tłumik bardzo się nagrzewa, zwłaszcza na wysokości pomiędzy pedałami a lewarkiem. Nie wiem czy to normalne, że tak się nagrzewa czy może jest to efektem grzania skrzyni. Może ktoś miał taki problem albo ma pomysl jaka moze byc przyczyna.
Normalne 

7 zima z MX-5
wielkie dzięki za pomoc, chociaż dalej wkurza mnie to ciepło bo człowiek zrzuci dach w ciepły dzień i jest ok a nogi leżą w "podgrzewaczu"
wlasnie wtedy przydaje sie opcja nawiewu zimnego powietrza na nogi, z ktorej bardzo czesto korzystam
jeszcze nie ingerowalem w samochod, ale do zimy bede chcial jakos go wygluszyc i moze ulepszyc audio, wiec podczas prac postaram sie zrobic dokumentacje w postaci zdjec i wrzucic to na forum wraz z efektami

jeszcze nie ingerowalem w samochod, ale do zimy bede chcial jakos go wygluszyc i moze ulepszyc audio, wiec podczas prac postaram sie zrobic dokumentacje w postaci zdjec i wrzucic to na forum wraz z efektami

ból polega na tym, że sam nawiew niewiele daje, ale może to kwestia wydajności mojego wentylatora
w moim windshot'ie mam glosniki wiec wole muzyke i cieple nogi niż odwrotnie
-
meiselp, pokaż nam Twój windshot z głośnikami. Ciekaw jestem jak to rozwiązałeś.
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
po weekendzie dołoże zdjęcia więc sami to ocenicie