Cześć
Kupiłem grubsze stabilizatory z możliwością regulacji napięcia(kilka otworów). Przyszedł czas nabyć łączniki stabilizatorów. Widzę, że kmparts ma w ofercie jakieś łączniki regulowane za 399zł od osi, czytałem też o jakiś patentach z przecinaniem oryginalnych łączników, gwintowaniem i łączeniem nakrętką.
Jestem ciekaw jakie łączniki ujeżdżacie, co się sprawdza.
Regulowane łączniki stabilizatorów
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT Sport nav+
Ludzie robią z cięgien maszynowych. Zapytaj na grupie mc driver na fejsie - sporo ludzi miało ten patent u siebieKacper pisze: ↑11 mar 2022, 20:02Cześć
Kupiłem grubsze stabilizatory z możliwością regulacji napięcia(kilka otworów). Przyszedł czas nabyć łączniki stabilizatorów. Widzę, że kmparts ma w ofercie jakieś łączniki regulowane za 399zł od osi, czytałem też o jakiś patentach z przecinaniem oryginalnych łączników, gwintowaniem i łączeniem nakrętką.
Mógłbyś tutaj opisać ten patent? Na fb grupa zamknięta i nie widzę.mutra pisze: ↑11 mar 2022, 20:16Ludzie robią z cięgien maszynowych. Zapytaj na grupie mc driver na fejsie - sporo ludzi miało ten patent u siebieKacper pisze: ↑11 mar 2022, 20:02Cześć
-
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT Sport nav+
Szczegółów ci nie podam bo nie robiłem tego u siebie i nie znam wymiarów itd ale generalnie zasada jest taka że kupujesz dwie główki cięgna takie jak to
https://images.app.goo.gl/72NjqhuPaafj6Nnd9
Łączysz je gwintowanym prętem którego długość sobie możesz dobrać zgodnie z potrzebą. Na koniec taki pręt z dwiema główkami mocujesz tak jak fabryczny łącznik przy pomocy odpowiedniej śruby.
https://images.app.goo.gl/72NjqhuPaafj6Nnd9
Łączysz je gwintowanym prętem którego długość sobie możesz dobrać zgodnie z potrzebą. Na koniec taki pręt z dwiema główkami mocujesz tak jak fabryczny łącznik przy pomocy odpowiedniej śruby.