1) uszkodzony zamek bagażnika (nie zamyka się bagażnik, trzeba przekręcić kluczykiem w przeciwnym kierunku do wskazówek zegara i wtedy zatrzasnąć, nie otwiera się również z wnętrza choć linka jest OK i rusza dźwigienką w zamku). Czy ktoś miał podobną usterkę? Czy szukać całego zamka czy jakiś ślusarz da radę ogarnąć?
2) brak mocowania akumulatora i lata jak szatan po wnęce - zupełnie nie wiem jak akumulator powinien być zamocowany więc proszę o zdjęcia swoich aku, albo lepiej jeśli ktoś ma na zbyciu mocowanie to byłbym wniebowzięty.
3) nie działa pilot (lub centralka) od centralnego zamka - sam centralny działa ale po przekręceniu kluczykiem w zamku drzwi. Proszę o pomysły, bo bateria w pilocie wymieniona i nadal nie działa.
4) braki w zaślepkach (podszybie) i śrubach (podszybie oraz zaczep dachu przy szybie). Gdzie można dokupić tego typu pierdoły? Śruby pewnie coś dobiorę w jakimś żelaznym sklepie, ale zaślepki z podszybia?
5) antena - podobno powinna się wysuwać, ale ta u mnie nie ma prawa, bo nie ma żadnego silnika, jest sam wysuwany bat. Gorzej z uszczelnieniem anteny - sztywny, twardy i woda przez niego cieknie do wnętrza - czy jest możliwość gdzieś dokupienia samego mocowania-uszczelnienia anteny (taki czarny stożek)?
6) podświetlenie konsoli centralnej - zdechła żarówka, proszę o radę jak się dobrać do żarówki pod pokrętłem kierunku nawiewu (ramka drewniana więc wolałbym jej nie połamać, dlatego pytam)
7) pytanie odnośnie radia, czy jest możliwość dorobienia wejścia AUX (foto radia na zdjęciu)?
Jeśli ktoś ma wiedzę na którykolwiek z w/w punktów to będę wdzięczny za odpowiedź.
Radio i panel nawiewu:

Antena od środka:
Nowy nabytek w całej okazałości: