Przygotowanie miaty do wyjazdu wakacyjnego
co sprawdzić przed wyjazdem i co zabrać w drogę
Moderatorzy: nick.es, Moderatorzy
- Zbychersky
- Donator
- Model: ND
Fajny pomysł ale jednak co reklamówki to reklamówki, dużo więcej wejdzie
Fakt trzeba się z nimi zabrać na kilka razy.

- siwyzgr
- Model: NA
- Wersja: piękna, czerwona
Słusznie, jak pisałem posta, to nie zwróciłem uwagi, że to eNCek.
Wykładziny bagażnika nie można wyjąć? W NB wtedy się takie wnęki otwierają i tam można upchać mniej potrzebne rzeczy - narzędzia, olej itp.
Tylko potem "grzeb"...w tych reklamówkach
....
i noś to na kwaterę szczególnie jak co dziennie jesteś gdzieindziej. Wykombinowalem sobie jeszcze dwa zasobniki za fotele.
Czarne z grubego filcu otwierane od góry na rzep.Praktycznie ich nie widać za fotelami.
....

Czarne z grubego filcu otwierane od góry na rzep.Praktycznie ich nie widać za fotelami.
Już rok temu chciałem to kupić ale nie zdążyłem(jest popyt). Tym razem się udało i mogłem sprawdzić czy przejdzie przez "dziuple" w mojej NC- przeszło
Wchodzi z zapasem tak więc może i do innych wersji się wciśnie. Jakość może nie powala ale za 129 zł w Netto na pewno warto. Można to kupić też w internetach ale drożej + wysyłka. U mnie w Świdnicy w dwóch sklepach poszło w pierwszy dzień, na szczęście w Wałbrzychu jeszcze było. Na plus, że można zadzwonić na infolinię sklepu i zapytać czy towar jest na stanie danego sklepu a nie jechać na darmo. Kto lubi robić grilla lub ognisko w plenerze na pewno doceni, możemy rozłożyć się wygodnie na każdej polance czy punkcie widokowym a infrastrukturę turystyczną mamy pod ręką i tylko dla siebie. Stolik ma nawet miejsce na parasolkę
Technicznie:
Waga: 7kg z hakiem:)
Rączka walizki wygodna. Jak pierwszy raz to podniosłem to aż odskoczyłem bo byłem przygotowany na ciężar a tu miłe zaskoczenie. Myślę że w moim bagażniku to i w pionie wejdzie ale jeszcze sprawdzę, więc możliwe że i na dłuższe tripy ze mną pojedzie:)
Czas rozkładania: Myślę że minuta, szybciej jak mój leżak

I to tyle, polecam

Technicznie:
Rączka walizki wygodna. Jak pierwszy raz to podniosłem to aż odskoczyłem bo byłem przygotowany na ciężar a tu miłe zaskoczenie. Myślę że w moim bagażniku to i w pionie wejdzie ale jeszcze sprawdzę, więc możliwe że i na dłuższe tripy ze mną pojedzie:)
Czas rozkładania: Myślę że minuta, szybciej jak mój leżak

I to tyle, polecam

- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
No... Brawo, nie wpadłbym na to by wozić turystyczny garaż dla Miaty

Pod kolor lakieru?
- danielski
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.5
Zdjęcia nie działają a jestem ciekaw o co chodziRazorsPl pisze: ↑23 kwie 2020, 14:52Już rok temu chciałem to kupić ale nie zdążyłem(jest popyt). Tym razem się udało i mogłem sprawdzić czy przejdzie przez "dziuple" w mojej NC- przeszłoWchodzi z zapasem tak więc może i do innych wersji się wciśnie. Jakość może nie powala ale za 129 zł w Netto na pewno warto. Można to kupić też w internetach ale drożej + wysyłka. U mnie w Świdnicy w dwóch sklepach poszło w pierwszy dzień, na szczęście w Wałbrzychu jeszcze było. Na plus, że można zadzwonić na infolinię sklepu i zapytać czy towar jest na stanie danego sklepu a nie jechać na darmo. Kto lubi robić grilla lub ognisko w plenerze na pewno doceni, możemy rozłożyć się wygodnie na każdej polance czy punkcie widokowym a infrastrukturę turystyczną mamy pod ręką i tylko dla siebie. Stolik ma nawet miejsce na parasolkę
![]()
Technicznie:
Czas rozkładania: Myślę że minuta, szybciej jak mój leżak![]()
I to tyle, polecam![]()

Były:
2x NB 1.6
NA 1.6 '91
Ponton NC http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... ead#unread
Jest:
Ponton 2.0
viewtopic.php?f=22&t=35567&p=567756#p567756
2x NB 1.6
NA 1.6 '91
Ponton NC http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... ead#unread
Jest:
Ponton 2.0
viewtopic.php?f=22&t=35567&p=567756#p567756
- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Stolik turystyczny w plastiku wraz z siedziskami typu Auchan.danielski pisze: ↑27 maja 2020, 8:11Zdjęcia nie działają a jestem ciekaw o co chodziRazorsPl pisze: ↑23 kwie 2020, 14:52Już rok temu chciałem to kupić ale nie zdążyłem(jest popyt). Tym razem się udało i mogłem sprawdzić czy przejdzie przez "dziuple" w mojej NC- przeszłoWchodzi z zapasem tak więc może i do innych wersji się wciśnie. Jakość może nie powala ale za 129 zł w Netto na pewno warto. Można to kupić też w internetach ale drożej + wysyłka. U mnie w Świdnicy w dwóch sklepach poszło w pierwszy dzień, na szczęście w Wałbrzychu jeszcze było. Na plus, że można zadzwonić na infolinię sklepu i zapytać czy towar jest na stanie danego sklepu a nie jechać na darmo. Kto lubi robić grilla lub ognisko w plenerze na pewno doceni, możemy rozłożyć się wygodnie na każdej polance czy punkcie widokowym a infrastrukturę turystyczną mamy pod ręką i tylko dla siebie. Stolik ma nawet miejsce na parasolkę
![]()
Technicznie:
Czas rozkładania: Myślę że minuta, szybciej jak mój leżak![]()
I to tyle, polecam![]()
![]()