GP Węgier F1 - Hungaroring
Moderatorzy: nick.es, Moderatorzy
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Wybiera się ktoś na Hungaroring w niedzielę? Chyba pojadę z Krakowa (wyjazd około 6:00, trasa przez górki, 6 godzin). Rok temu bilety na General Admission dorwaliśmy za jakieś 40€. U tego samego konika potwierdziłem już, że cena w tym roku będzie podobna (choć oficjalnie na http://www.f1.com są za 93€). Powrót od razu po wyścigu.
Ktoś chętny? :>
Ktoś chętny? :>
- nick.es
- Moderator podróży
W skrócie to trawnik :D Natomiast akurat na Hungaroringu to dobra opcja, bo strefa obejmuje dużą część toru (ponad połowę?) i można sobie chodzić wzdłuż toru, oglądać różne miejsca, zakręty. Jest dużo pagurków z ktorych widać prawie cały tor i dużo miejsc tuż przy asfacie. Można wręcz poczuć moc bolidów przejeżdżających kilka metrów od Ciebie. Moim zdaniem to lepsze niż trybuny Bronze i Silver 5. Dodatkowo cena jest dwa razy niższa.
- nick.es
- Moderator podróży
Chyba jednak nie wypali. Kropka coś świruje z obrotami. Do tego jakimś cudem urwał mi się halogen i lata luzem wewnątrz zderzaka, który trzeba zdjąć, żeby zrobić cokolwiek. Rano do roboty i prosto stamtąd do Krakowa. Nie zdążę tego ogarnąć. Muszę zostawić auto. Niech to szlag... :/
-
- Model: NC FL2
- Wersja: Club
Jest tam też genialny kemping, przy samym torze, pytanie czy mają miejsca.
A innych biletów nie opłaca się brać, z w/w można praktycznie obleźć cały tor dookoła a na końcu otwierają dla wszystkich możliwość wejścia na tor.
A innych biletów nie opłaca się brać, z w/w można praktycznie obleźć cały tor dookoła a na końcu otwierają dla wszystkich możliwość wejścia na tor.
2010-2011 NCFL Sport 2.0 PRHT '09 Papryka
2011-2016 NBFL MAZDASPEED Miata 1.8 Turbo '05 Filipek
2019 - ? NCFL Club 2.0 Powershift '13 Kolo
2011-2016 NBFL MAZDASPEED Miata 1.8 Turbo '05 Filipek
2019 - ? NCFL Club 2.0 Powershift '13 Kolo
- nick.es
- Moderator podróży
No właśnie rok temu zj***łem i nie poszedłem na końcu na tor, bo myślałem, że jeszcze 5 minut i mózg mi się usmaży. To był podobno najgorętszy dzień, odkąd na Węgrzech prowadzone są pomiary temperatury (http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... alarm.html).Agi pisze:(...) a na końcu otwierają dla wszystkich możliwość wejścia na tor.
A w tym roku już "po ptokach" :(
- nick.es
- Moderator podróży
No to jak, Remik?remik pisze:świetne miejsce na zrobienie zlotu z przyszłym roku

http://www.formula1.com/races/in_detail ... agram.html
- nick.es
- Moderator podróży
Mam, ale to nie jedyny. Moja obecność jest jeszcze niepewna (tegoroczny kalendarz klubowy zjada mój wyczerpuje mój czas i budżet), ale w tym konkretnym przypadku liczba Miat chyba nie będzie miała aż takiego znaczenia, jeśli to będzie jednodniowa wycieczka (sam wyścig). No chyba, że cały weekend, ale koszta rosną drastycznie.kermit01 pisze:Ja bym sie wstepnie pisał. Masz dostęp jeszcze do tego konika?:)
Widzę to tak: ustawka w Krakowie bardzo wczesnym rankiem, topdown na tor, tak żeby zdążyć na GP3 (na Porsche Cup nie koniecznie), powrót do Krakowa, z przerwą na obszamunek (langosze i smażony syr

Tak więc tutaj chyba nie trzeba się z wyprzedzeniem deklarować, ani nic rezerwować. Bilety najlepiej kupić tuż przy torze, ewentualnie zarezerwować dzień lub dwa wcześniej. Z konikiem się jeszcze skontaktuję. Kto się stawi, ten pojedzie. I choćby to były tylko dwie Miaty, "satysfakcja" będzie taka sama.
szczególnie że w GP3 mamy swojego kierowcę 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- nick.es
- Moderator podróży
Zią, looknij na datęrafal87 pisze:nickesh pisze:Chyba jednak nie wypali. Kropka coś świruje z obrotami.
Wroc do starego luzu na lince.

1. To było zanim podciągnąłem linkę.
2. Pomyliłeś samochody (to w Dwukropku podciągałem).
3. W Monaco wyszło, że to nie linka, a czujnik położenia wałka (w Kropce).
3:0

To jak? Jedziesz na GP?

Hej,
a jak to wygląda cenowo z biletem na planowany przez Was wypad?
Pozdrawiam
a jak to wygląda cenowo z biletem na planowany przez Was wypad?
Pozdrawiam