Dzień dobry,
Dużo na OLX Miat z Bogdaszowic, był ktoś tam, oglądał samochody? Warto się tam udać, jakieś doświadczenia?
Miaty z OLX (Bogdaszowice)
Moderator: Moderatorzy
- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Dawniej także pod hasłem Kąty Wrocławskie.
W gruncie rzeczy p. Radek jest uprzejmym i kontaktowym człowiekiem. Natomiast samochody należy rzetelnie sprawdzać, niezależnie od opinii o sprzedawcy.
W gruncie rzeczy p. Radek jest uprzejmym i kontaktowym człowiekiem. Natomiast samochody należy rzetelnie sprawdzać, niezależnie od opinii o sprzedawcy.
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Racja !pistenbully pisze: ↑20 wrz 2023, 16:14Dawniej także pod hasłem Kąty Wrocławskie.
Obojętnie od kogo, każdy egzemplarz trzeba dokładnie sprawdzić.
Tak też uczyniłem kupując już druga Miata od Radka. ( NBFL i NC)
Dodatkowo NBFL zostawiłem u niego w rozliczeniu, a wyjechałem NC.
Robert z kanału Autoholicy też kupował od Radka 1.8 NC jako bazę pod 2,5.
Five kiedyś chciał kupić od niego Aniversary NC , ale ktoś był poprostu szybszy.
Ja nie mówię że tam są same super Miaty, bo nie są, ale dany egzemplarz poprostu trzeba sprawdzić dokładnie.
Np. kupujac od niego NC , wcześniej byłem u niego 2-3 razy odrzucając egzemplarze poprostu zardzewiałe .
A jak zobaczyłem swojego obecnego NC , a był to styczeń i śnieg , kładłem się pod niego, ( miny ludzi bezcenne) , no i nie dało się za bardzo do czego przyczepić.
Oglądać i sprawdzać dokładnie, tyle , obojętnie od kogo.
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy