NC Cichy tłumik aftermarketowy
Moderator: Moderatorzy
-
lm-
- Donator

- Model: NC
- Wersja: Sport 2.0
- Kontakt:
W sumie mam do sprzedania aktywny wydech z klapami i pilotem. Używałem go tylko z kolektorem wydechowym bez cata, ale jak dla mnie to dronowało za bardzo. @SrogaDroga też miał ten tłumik i kolektorem decat i on przejechał alpy bez zatyczek i zadowolony był. Nie wiem czy to kwestia indywidualna czy coś u mnie jeszcze popsute jest czy nie.
Ale na głośnym trybie faktycznie ładnie to drze mordę, w aucie nie jest głośno, ale ci bezpośrednio za mną mniej zadowoleni xD Jak masz OEM katalizator to pewnie będzie cicho i bez drona. Na cichym jest jak OEM, no ale z moim decat kolektorem dronowało mi :/
Sprzedaję bo wrzuciłem midpipe z helmholtzem, który niweluje mi drona ładnie, ale ten tłumik na otwartych klapach już wtedy tak paskudnie drze ryja, że nie ma sensu bym go używał. Ale jakoś jeszcze się nie zabrałem za wystawianie go.
Kupiony 14.05.2023 przy 159k, zdjęty 02.09.2025 przy 175k. Garażowany
Ale na głośnym trybie faktycznie ładnie to drze mordę, w aucie nie jest głośno, ale ci bezpośrednio za mną mniej zadowoleni xD Jak masz OEM katalizator to pewnie będzie cicho i bez drona. Na cichym jest jak OEM, no ale z moim decat kolektorem dronowało mi :/
Sprzedaję bo wrzuciłem midpipe z helmholtzem, który niweluje mi drona ładnie, ale ten tłumik na otwartych klapach już wtedy tak paskudnie drze ryja, że nie ma sensu bym go używał. Ale jakoś jeszcze się nie zabrałem za wystawianie go.
Kupiony 14.05.2023 przy 159k, zdjęty 02.09.2025 przy 175k. Garażowany
Napisałem privlm- pisze: ↑05 sie 2026, 10:12W sumie mam do sprzedania aktywny wydech z klapami i pilotem. Używałem go tylko z kolektorem wydechowym bez cata, ale jak dla mnie to dronowało za bardzo. @SrogaDroga też miał ten tłumik i kolektorem decat i on przejechał alpy bez zatyczek i zadowolony był. Nie wiem czy to kwestia indywidualna czy coś u mnie jeszcze popsute jest czy nie.
Kupiony 14.05.2023 przy 159k, zdjęty 02.09.2025 przy 175k. Garażowany![]()