Przymierzam sie do zakupu
https://www.dsgarage.it/store/en/custom ... e-kit.html
Ktos chcialby zamowic ze mna i podzielic koszty?
Jakby sie zebralo co namniej 5 osob to mozna pytac o upust.
Zdecydowani, chetni i zdeterminowani, prosze wpisywac sie w wątku.
[ZG] Active Bonnet Delete Kit
ND i NCFL
Moderator: Moderatorzy
- Konioczynka
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: ND3 Homura
Mógłbym wziąć, jak jesteś w kontakcie to zapytasz czy do '24 też pasuje ? Bo na przykład moduł dachu nie działa z nd2.
KoniOczynka
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
Zapytalem, dam znac jesli dostane odpowiedz.Konioczynka pisze: ↑16 sty 2025, 11:55Mógłbym wziąć, jak jesteś w kontakcie to zapytasz czy do '24 też pasuje ? Bo na przykład moduł dachu nie działa z nd2.
No tak, ale dla mnie to nie jest takie latwe. Wole ladne, zgrabne i bezpieczne rozwiazanie.
''our product is compatible with all Miata ND's and NC3Konioczynka pisze: ↑16 sty 2025, 11:55Mógłbym wziąć, jak jesteś w kontakcie to zapytasz czy do '24 też pasuje ? Bo na przykład moduł dachu nie działa z nd2.
We can offer a 5% discount on 5 pieces at once (plus free shipping to one location), or a 10% discount for 10 or more pieces (always with one free shipping)
Let me know how many pcs you need and I'll arrange a custom order for you.''
Spoko ze dziala tez do NCFL2.
- Konioczynka
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: ND3 Homura
Spoko, ja chętny. Niech nie przesadza z tym zamowieniem 10 sztuk, toć to droższe opakowanie jak ten wichajster a 34€ 

KoniOczynka
Skoro mamy tylko 3 osoby zainteresowane a jednostkowy koszt przesylki wynosi 7euro to wydaje mi sie, ze zakup grupowy mija sie z celem, skoro pozniej trzeba to rozeslac paczkomat po nas osobno.