Zrobiłem parę lat temu też do mojego kombi daily , gdzie chyba na przód lub tył kupiłem po 40 czy 50 zł z alledrogo, takie cienkie tarcze, które okazały się chyba po 2 czy 3 latach takie gówniane

teraz robiłem sobie znowu nowe na tył do mojej NA, bo wymieniałem tarcze na te z bb, z mid okazały się za małe
Przechodząc do rzeczy , ktoś w ogóle by był zainteresowany takimi tarczami ? samorobnymi, nie jestem teraz pewny z czego je wykonałem, ale pamiętam że te pierwsze do mojego kombi daily zrobiłem z jakiegoś starego blaszanego parapetu - który zalegał na strychu
co do ceny ? nie wiem musiał bym popytać was jakiej grubości byście chcieli takie tarcze, czym pomalowane itp, bo tam parę sztuk sobie zrobiłem, ale parapety stare się skończyły . Musiał bym iść na złom czy w inne miejsce popatrzeć ceny blaszek itp.
Kwestia ile ktoś by był za to wstanie zapłacić ? nie są to tak ładne jak te gotowe, ale działają - a jak się weźmie grubszą blaszkę niż te org chińskie, to i dużo dłużej będą trzymać
Więc tak chce zapytać, ktoś w ogóle zainteresowany i od razu pisać jaka cena by odpowiadała ? bo też musiał bym zobaczyć ile mi to schodzi i jak ceny materiałów
*wrzucam oczywiście fotki jak to wygląda
Wszelkie pytania/sugestie itp, proszę pisać w temacie

Dzięki