Zbieram zamówienie na plakaty z motywem torów. Możecie wpisywać się w temacie. Aktualnie dostępne 6 torów ->Suzuka, Monza, Nurburgring, Brno, Monaco oraz Tsukuba. Format A2. Bardzo dobra jakość wydruku potwierdzona komentarzami osób z JDM-O którzy otrzymali plakaty:
Limon pisze:Pilar, jakość wydruku świetna, nie spodziewałem się aż takiego wypasu, dzięki!
Patit pisze:Co tu dużo mówić. Przezajebiste, muszę wykupić subskrypcję na nowe plakaty
DoSeR pisze:Na żywo dużo lepiej wyglądają niż w projekcie i fotkach. Profi robota!
Cena: 31zł plus koszt wysyłki ok. 14zł. Najlepszą opcją wysyłki dla mnie jest paczkomat, nie lubie czekać na kurierów i nie zawsze mam czas by być o danej godzinie w domu. Jak komuś bardzo nie pasuje paczkomat mogę oczywiście wysłać kurierem, wtedy +2zł. Zwrotke z numerem konta i resztą informacji bede podawał w PW jak będzie już troche chętnych. Oczywiście odbiór osobisty również wchodzi w gre

Poniżej wizualizacja plakatów (nie patrzcie na szarości tła, będzie piknie czarne).

Pozdro i zapraszam