naklejka to nie kabrio
Moderator: Moderatorzy
hej!
ile osób byłoby chętnych na zakup "this is not a fuckin cabrio, it's the roadster"?
Myślę,że z dobrą ilością można Zarząd przekonać do wykonania w jakiejś zaporowej cenie cegiełki na serwer.
1. eiti x4
ile osób byłoby chętnych na zakup "this is not a fuckin cabrio, it's the roadster"?
Myślę,że z dobrą ilością można Zarząd przekonać do wykonania w jakiejś zaporowej cenie cegiełki na serwer.
1. eiti x4
bezmiatowy //
- Mattia
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8, daily, salon
zwróćcie uwagę, żeby do druku użyto poprawnej wersji językowej przytoczonej powyżej
poprzednia wersja, którą można spotkać na naszych emiksach ('this is not fuckin' cabrio, it's roadster'), znaczy mniej więcej: "nie chodzi o pie..lenie kabrioleta, tylko roadstera"
poprzednia wersja, którą można spotkać na naszych emiksach ('this is not fuckin' cabrio, it's roadster'), znaczy mniej więcej: "nie chodzi o pie..lenie kabrioleta, tylko roadstera"

- Mattia
- Donator
też dobrze, choć ja wolę tłumaczenie eiti, bo wprawdzie roadsterem można nazwać nie jedno auto (a roadster), ale tym właściwym, tym prawdziwym, tym jedynym (the roadster) jest MX5 

- pirul
- Moderator techniczny
- Model: Inny
- Wersja: RX-7 FB2 '83
Mattia pisze:też dobrze, choć ja wolę tłumaczenie eiti, bo wprawdzie roadsterem można nazwać nie jedno auto (a roadster), ale tym właściwym, tym prawdziwym, tym jedynym (the roadster) jest MX5
Nie powinno się używać w takim kontekście 'a' w pierwszym członie i 'the' w drugim bo zdanie traci spójność jeśli nie ma ciągu dalszego. Osobiście bym czegoś takiego nie nakleił na auto, nieważne w której wersji, ale jak już wycinacie to nie zróbcie babola

pirul pisze:Mattia pisze:też dobrze, choć ja wolę tłumaczenie eiti, bo wprawdzie roadsterem można nazwać nie jedno auto (a roadster), ale tym właściwym, tym prawdziwym, tym jedynym (the roadster) jest MX5
Nie powinno się używać w takim kontekście 'a' w pierwszym członie i 'the' w drugim bo zdanie traci spójność jeśli nie ma ciągu dalszego. Osobiście bym czegoś takiego nie nakleił na auto, nieważne w której wersji, ale jak już wycinacie to nie zróbcie babola
Pirul, dokładnie taki był zamysł zastąpienia drugiego "a" z "the" żeby wykazać wyjątkowość

przyjmę w każdej wersji
bezmiatowy //
- PRYMUS_BMW
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Unplugged
A moze po polsku
Kabriolet ? Nie ku.... to Roadster !
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
- Mattia
- Donator
a w ogóle to mam dwie naklejki pierwszej generacji 'f... cabrio', które dostałem w prezencie, i z których nie skorzystałem
gdyby ktoś chciał przejąć, piszcie pw
sorry i koniec off-topica
gdyby ktoś chciał przejąć, piszcie pw
sorry i koniec off-topica

PRYMUS_BMW pisze:A moze po polsku
Lepiej!

Projekt graficzny ktoś?
NB 1998 "Piorun"
facebook.com/mx5nbpiorun
mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359
facebook.com/mx5nbpiorun
mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Chętny!
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
-
- Donator
- Wersja: ND1
A ja bym wolał mniej wulgarny tekst, jakoś fucking czy kurewski na uśmiechniętej Miacie mi nie pasują.
IMO dużo lepiej by brzmiał przytoczony przez Himbera tekst z Pult Fiction, np. It's not a cabrio baby, it's a roadster. Taką byłbym zainteresowany. Może ankieta?
IMO dużo lepiej by brzmiał przytoczony przez Himbera tekst z Pult Fiction, np. It's not a cabrio baby, it's a roadster. Taką byłbym zainteresowany. Może ankieta?
Pozdrawiam, Danillo
-
- Donator
- Wersja: Ikarus ;)
tomasz01 pisze:Danillo pisze:
o to to
+1
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
- Donator
- Wersja: ND1
Na mnie nie patrzcie, nie mam pojęcia jak zrobić ankietę 
A jakby tak jeszcze słowo "roadster" było w czcionce pierwszej generacji Miaty to już w ogóle byłaby bomba!
Ale rozumiem, że właściciele późniejszych generacji nie muszą się z takim podejściem zgadzać więc deklaruję gotowość do kompromisowych rozwiązań

A jakby tak jeszcze słowo "roadster" było w czcionce pierwszej generacji Miaty to już w ogóle byłaby bomba!
Ale rozumiem, że właściciele późniejszych generacji nie muszą się z takim podejściem zgadzać więc deklaruję gotowość do kompromisowych rozwiązań

Pozdrawiam, Danillo
- Aero50
- Donator
- Wersja: 90' 1.6
Danillo pisze: A jakby tak jeszcze słowo "roadster" było w czcionce pierwszej generacji Miaty to już w ogóle byłaby bomba!

Wydaje mi się że wszyscy chętni ale każdy na inną wersję

- cardesign1
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: Sport
Jaka wersja by nie była, chętny jestem i ja 

Naklejki to okolo 50-60pln za 1m2. Laminowane zewnętrznie. Także można zribic ich dużo.