tak, dp 1000, to tez zależy pod jakie turbo np a45 amg jest droższe ze względu na frezowane flansze.
[ZG] kolektory wydechowe
kolektory wydech NA/NB/NC wolnossacy/turbo
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio zmieniony 31 sie 2022, 6:45 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.
netto, przy płatności gotówką będą właśnie takie, jezeli ktos ma daleko oczywiscie jest taka mozliwosc zapłacic tyle o netto na odległość. Prosze tylko po zamknieciu ZG od kazdego z was wiadomosc sms o treśći ZG , nick, nr tel ,produkt, i skontaktuje sie z kazdym zainteresowanym
Jako iż ustalilismy ze dziś zamykamy liste, Prosze o wejscie na moja strone , wyklikanie wybranego produktu , w informacjach dodatkowych wpiszcie ZG dorum MX-5 i nick z forum
tam policzy standardowa cene , ale to nieistotne. cena która was obowiązuje bedzie cena z forum.
https://www.wm-fab.com/pl/order
Jak juz pisałem zrobimy tak zebyscie zapłacili cene równo wartości netto. Skontaktuje sie z kadym z osobna w tej sprawie.
Dodatkowo kolega od turbo bedzie mógł wybrac tam pełna konfiguracje.
wrazie pytan mozecie tez dzwonic 665321331
Formularz ze strony da mi mozliwosc stworzenia listy i unikniecia jakikolwiek pomyłek.
tam policzy standardowa cene , ale to nieistotne. cena która was obowiązuje bedzie cena z forum.
Jak juz pisałem zrobimy tak zebyscie zapłacili cene równo wartości netto. Skontaktuje sie z kadym z osobna w tej sprawie.
Formularz ze strony da mi mozliwosc stworzenia listy i unikniecia jakikolwiek pomyłek.
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: MX5
Moje zamówienie poszło.Andy pisze: ↑04 wrz 2022, 18:27Jako iż ustalilismy ze dziś zamykamy liste, Prosze o wejscie na moja strone , wyklikanie wybranego produktu , w informacjach dodatkowych wpiszcie ZG dorum MX-5 i nick z forum
zamówienia mam od wsystkich, nie dzwonie w sprawie płatności gdyz jeszcze mam co jeśc a przed zg zostały mi 3 szt do zrobienia dla innych klientów . koniec przyszłego tygodnia mysle ze bede sie odzywał do wszystkich po kolei
-
- Donator
Kto z osób biorących udział w tej edycji ZG myśli o wysłaniu do razu kolektora do pokrycia farbą ceramiczną (ponoć zmniejsza emisję ciepła na zewnątrz i zapobiega korozji, coś jak bandaż) ? Może jak zbierze się więcej osób zaoferują jakąś fajną cenę ?
ProCoat chyba współpracuje właśnie z Andy'm https://www.facebook.com/ProCoat-103104881308679 ?
Ja byłbym chętny jakby ogarnąć fajną cenę ("normalna" to 450pln)
ProCoat chyba współpracuje właśnie z Andy'm https://www.facebook.com/ProCoat-103104881308679 ?
-
- Donator
W razie czego przy min 4szt. Panowie zaproponowali 10% rabatu od ceny "normalnej" (450-500pln). Ja prawdę mówiąc się zastanawiam...krzysiek3d pisze: ↑20 wrz 2022, 18:01Kto z osób biorących udział w tej edycji ZG myśli o wysłaniu do razu kolektora do pokrycia farbą ceramiczną (ponoć zmniejsza emisję ciepła na zewnątrz i zapobiega korozji, coś jak bandaż) ? Może jak zbierze się więcej osób zaoferują jakąś fajną cenę ?
wszystkie kolektory beda gotowe soboty, zostanie tylko planowanie flansz, wstepnie wtorek /sroda gotowe
Cześć, ponieważ trochę zmieniłem plany i chyba w sezonie zimowym dokupię trochę gratów do mojego NCFLa, także chciałbym jeszcze rzutem na taśmę podpiąć się pod tą edycję ZG. Andy będzie miał jeszcze 1 kolektor, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
wszytko w szlifierni, flansze będą splanowane i wysyłam odrazu.
-
- Donator
Jako "ojciec" tego ZG pozwolę sobie spytać jak tam wygląda sytuacja
?

pakuje paczki, powinno udac sie nadac jutro. Wszystkie splanowane
-
- Donator
U mnie paczka dotarła
. Wg. mnie wygląda super ! Dziękuję

do oferty dołączają kolektory do ND, ceny takie same jak NC, zg możliwym najwcześniej styczeń/luty po pojedyncze sztuki zapraszam.
Zagadalem do Andyego w sprawie zakupu grupowego i moze byc on zorganizowany na tych samych zasadach i w tych samych cenach co ostatnio. Termin realizacji to "najwczesniej w lutym", ale mysle, ze liste mozemy juz otworzyc

Kod: Zaznacz cały
1. uxon - NC N/A
Jakoś to ogarnę, najwyżej wyspie się po śmierci
Jakoś to ogarnę, najwyżej wyspie się po śmierci
-
- Model: NB FL
To i ja sie dołącze:
1. uxon - NC N/A
2. vodka - ND
3. zachtomasso - NBFL 1.8 N/A
1. uxon - NC N/A
2. vodka - ND
Ceny nd sa identyczne jak NC
- Bartlomiej
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0 PRHT
1. uxon - NC N/A
2. vodka - ND
4. Jakuub NC 2.0 N/A
5. Bartlomiej NC 2.0 N/A (seryjna flansza)
2. vodka - ND
4. Jakuub NC 2.0 N/A
W tzw. miedzyczasie zanabylem kolektor Andyego z drugiej reki, wiec ja sie wycofujeBartlomiej pisze: ↑20 lut 2023, 9:251. uxon - NC N/A
2. vodka - ND
4. Jakuub NC 2.0 N/A

1. vodka - ND
2. zachtomasso - NBFL 1.8 N/A
3. Jakuub NC 2.0 N/A
4. Bartlomiej NC 2.0 N/A (seryjna flansza)
Klepniemy zamówienie czy czekamy na klienta nr 5?
- byebye
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.0 Sport
Dołączam jako klient nr 5 (tylko jako laik nie wiem co oznacza N/A w tym kontekście
mam NC przedlifta, wydech w serii - edit: wytłumaczone w kolejnym komentarzu, że chodzi o silnik wolnossący - dzięki!):
1. vodka - ND
3. Jakuub NC 2.0 N/A
5. byebye - NC 2.0 N/A

1. vodka - ND
3. Jakuub NC 2.0 N/A
5. byebye - NC 2.0 N/A
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 11:44 przez byebye, łącznie zmieniany 1 raz.