[ZG] Wydech Cobalt [NA/NB]
Moderator: Moderatorzy
- szy
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT-S
"Nie można wysłać jednego posta za drugim" - to mnie wykończy, więc zbiorczo tu - otrzymałem wszystkie zadeklarowane przelewy, - dziękuję za szybkie zebranie się. Czekamy jeszcze tylko na 3 osoby - proszę o przelew do niedzieli - w poniedziałek najpóźniej potrzebuję zlecić przelew do Moss
-
- Model: NB FL
- Wersja: Memories 1.8
Tak na szybko, jaki koszt za podwójny do NBFL?
- waldi
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Darecki888 pisze:Tak na szybko, jaki koszt za podwójny do NBFL?
http://www.moss-europe.co.uk/exhaust-si ... 9-680.html
Wygląda że 230 funtów minus rabat plus wysyłka

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
Finalna wersja zamówienia:
https://drive.google.com/file/d/0B6aeuB ... sp=sharing
Kasa zebrana, daję Szy zielone światło na przelew
. Filipe dostał wszystkie dane wysyłkowo-kontaktowe, więc jakby była jakaś buba to będzie Was atakował osobiście. Na chwilę obecną wyłączyłem możliwość edytowania arkusza (bo i po co?) dla wszystkich poza sobą oraz Filipe (będzie robił update trackingów
).
T.
https://drive.google.com/file/d/0B6aeuB ... sp=sharing
Kasa zebrana, daję Szy zielone światło na przelew

T.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2016, 3:11 przez Psychotulanek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
- szy
- Donator
śpieszę poinformować, że przelew do Moss ... nie został zlecony.
Sprawdzając kalkulację przed zleceniem przelewu wyłapałem błąd w komunikacji, na skutek którego ja i w efekcie wy dostaliśmy zbyt niskie kwoty do wpłaty. Różnica nie jest duża, za wyjątkiem jednego przypadku to ok 21zł od osoby.
Zakładam, że to nie problem, więc poproszę o dopłaty w kwotach wyszczególnionych w arkuszu (kolumna S).
Link do arkusza: https://1drv.ms/x/s!AgCZR_LXJ73_hDnHfOtbVhvSNDJA
Żeby nie przedłużać dodatkowego opóźnienia, jutro późnym popołudniem robię przelew nie czekając na to aż dodatkowe przelewy zejdą, więc jeśli ktoś z powodu tych dodatkowych ~21zł chce się wycofać, to proszę o info przed 16:00.
Sprawdzając kalkulację przed zleceniem przelewu wyłapałem błąd w komunikacji, na skutek którego ja i w efekcie wy dostaliśmy zbyt niskie kwoty do wpłaty. Różnica nie jest duża, za wyjątkiem jednego przypadku to ok 21zł od osoby.
Zakładam, że to nie problem, więc poproszę o dopłaty w kwotach wyszczególnionych w arkuszu (kolumna S).
Link do arkusza: https://1drv.ms/x/s!AgCZR_LXJ73_hDnHfOtbVhvSNDJA
Żeby nie przedłużać dodatkowego opóźnienia, jutro późnym popołudniem robię przelew nie czekając na to aż dodatkowe przelewy zejdą, więc jeśli ktoś z powodu tych dodatkowych ~21zł chce się wycofać, to proszę o info przed 16:00.
-
- Donator
bashub pisze:Chodzi o to ze VAT był liczony od przesyłki a nie od całości kwoty ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie, tak między bogiem a prawdą to ja spier***iłem, bo uznałem, że ceny oznaczone na dokumencie (macie link w moim poprzednim poście) jako "Retail price" są cenami brutto (takie mi się to logiczne wydawało...), a tymczasem to były po prostu ceny "wyjściowe" netto od których dostaliśmy rabat, zatem właściwym poziomem jest "Net price" + VAT, który dotyczy też przesyłki. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie- zostałem pokonany przez system

T.
-
- Donator
W sumie racja- przecież oni wciaż jeżdżą po złej stronie drogi
.
T.

T.
- szy
- Donator
Śpieszę poinformować, że przelew do Moss... został zlecony.
Jeśli ktoś jeszcze nie robił dopłaty, to w arkuszu w kolumnie AA są już finalne kwoty. Jutro wieczorem powinienem rozesłać reszty osobom, które mają nadpłatę.

Jeśli ktoś jeszcze nie robił dopłaty, to w arkuszu w kolumnie AA są już finalne kwoty. Jutro wieczorem powinienem rozesłać reszty osobom, które mają nadpłatę.
-
- Donator
Szy
za spostrzegawczość i za wzięcie na siebie najtrudniejszych kwestii- finansowych. Teraz pozostaje nam już tylko czekać, a potem świat rozbudzić rykiem Cobaltów
T.

T.
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.6 90KM
Psychotulanek pisze:Szyza spostrzegawczość i za wzięcie na siebie najtrudniejszych kwestii- finansowych. Teraz pozostaje nam już tylko czekać, a potem świat rozbudzić rykiem Cobaltów
![]()
T.
Z doświadczenia jaki jest +/- czas oczekiwania teraz na działania MOSS-a i otrzymanie "egzostów"

Fly free for what we believe... RUMIata
-
- Donator
A teraz coś przyjemnego
. Cytuję:
Hi Thomas,
Everything is now sorted, money has been received, the parcels have been packed and they will leave today.
Tomorrow morning I’ll update the tracking numbers into your list J)
Kind Regards
Filipe Abreu
Koniec cytatu
.
T.

Hi Thomas,
Everything is now sorted, money has been received, the parcels have been packed and they will leave today.
Tomorrow morning I’ll update the tracking numbers into your list J)
Kind Regards
Filipe Abreu
Koniec cytatu

T.