http://gadzety.mx5klubpolska.pl/
[ZG] Ramki tablic rejestracyjnych
Moderator: Moderatorzy
- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
- MajKar
- Model: NC
- Wersja: 1.8
Dzięki za info

Rozumiem - takie kolory świetnie pasują do Waszych aut. Nie wiem jaka jest technologia produkcji tej grafiki. Jeśli jest to tylko zmiana druk, a producent ma w ofercie odpowiedni kolor, to myślę, że to najlepszy wariant. Wydaje mi się, że wtedy bez problemu będzie można wykonać pojedyncze sztuki w rozsądnej cenie. Nie wiem kto i gdzie zamawia ramki. Proponuję znaleźć tą osobę i spytać ją lub bezpośrednio firmę ile by kosztowało wykonanie ramki w poszukiwanych przez Was kolorach. Mam nadzieję, że Wam się uda

Jestem chętny na black/red. A gdyby do tego był odwrotny wariant red/black (na tylny czerwony zderzak) to byłbym w raju
Miło byłoby gdyby ktoś pociągnął dalej temat ramek. Cena uważam śmiało może pójść w górę gdyby to miało dać jakieś rezultaty.
Zaoferowac mogę także jakiekolwiek usługi profesjonalnego działu graficznego na potrzeby wsparcia inicjatywy produkcji ramek.
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Miło byłoby gdyby ktoś pociągnął dalej temat ramek. Cena uważam śmiało może pójść w górę gdyby to miało dać jakieś rezultaty.
Zaoferowac mogę także jakiekolwiek usługi profesjonalnego działu graficznego na potrzeby wsparcia inicjatywy produkcji ramek.
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Chciałam zakupić do swojego autka ramkę już w tamtym roku, ale ciągle strona gdzie wczesniej można było je zakupić jest nieaktywna, jest gdzieś możliwość zakupu ramki czy raczej teraz już jest to niemożliwe?
- Casperiously
- Donator
- Model: NA
Też chętnie bym kupił 2x krótkie ramki z podpisem mx5polska.