[ZG] replika lotki R package do NA
Moderator: Moderatorzy
Jak tylko takie dostanę 

UWAGA UWAGA. Lotki zaczynają się robić, pierwsza już jest gotowa
Każda z osób wpisanych na listę dostała PW z danymi do przelewu i danymi kontaktowymi do firmy wytwarzającej lotki. Lotki już są gotowe, niemniej osoba która pierwsza dostanie kopię proszona jest o zamieszczenie zdjęcia po montażu - celem potwierdzenia jakości produktu i odwzorowania oryginału. Poniżej fotki produktu:

Cena finalna za produkt 500 PLN + 20 PLN wysyłka

Każda z osób wpisanych na listę dostała PW z danymi do przelewu i danymi kontaktowymi do firmy wytwarzającej lotki. Lotki już są gotowe, niemniej osoba która pierwsza dostanie kopię proszona jest o zamieszczenie zdjęcia po montażu - celem potwierdzenia jakości produktu i odwzorowania oryginału. Poniżej fotki produktu:

Cena finalna za produkt 500 PLN + 20 PLN wysyłka
Pierwsze egzemplarze zostały wysłane, bambibu sprawdź PW 

Hej hej, jak tam lotki? Dostaliście już?
O to również bym pomacał 

Spoko 

Jak tam, dotarły do Was lotki? Ktoś już pasował?
Bambibu, zobacz PW
Bambibu, zobacz PW
Bump, jak tam przymiarki?
Można, jak najbardziej
PW

Hej, kto już dostał lotkę? Kto montował?
Pytam organizacyjnie 

Ogolnie nie jest zle, nie mam tego mocowania na srodku bo szkoda bylo klape wiercic. Jedna blaszka bylaby do poprawy ale podlozylem nakretke i dociagla sie lotka do klapy. Śrubki które były z lotka lepiej wymienic na imbusy. Wiecej uwag nie mam 

Dorzucisz fotkę spasowania na klapie, tę górną powierzchnię? Wygląda przegenialnie!
Piękna robota, dzięki za podzielenie się efektami 

Hej. Pewnie że tak, wysłałem Ci szczegóły na PW
Poproszę również o info.
Poszło pw
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
Panowie, powiedzcie ile może kosztować pomalowanie tej lotki. Lokalny malarz krzyknął 250-300zl. + farba.
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L