Dostałem już informację zwrotną, więc przypominam ceny i przedstawiam zasady
Ceny:
MX5 NB – 450zł
MX5 NC/ND – 400zł
MX-5 NB sprzęgłowy długi – 120zł
Wysyłka:
Paczkomat - Gratis
Kurier po przelewie - 10 zł
Kurier za pobraniem - 20 zł
Dane do przelewu:
07 1910 1048 2758 4374 5184 0001
MOPSTAR Marcin Przybyszewski
Al. Jana Pawla II 68/45
00-170 Warszawa
Zasady:
Najlepiej żeby każdy po wpłacie mi napisał mi informację jakim sposobem wysyłka oraz adres do wysyłki z numerem telefonu dla kuriera (jak do paczkomatu to numer paczkomatu, mail i nr telefonu) – informacje poproszę na mail
info@classicbrakes.pl – każdy musi podać swój nick żebym mógł odróżnić osoby z listy i dobrze by było żeby podać od kogo przelew lub dołączyć potwierdzenie przelewu
Najlepiej po zrobieniu przelewu puścić mail z informacją – nick z forum, wysyłka sposobem xx, dane do wysyłki xx, dane do faktury xx, i załączyć potwierdzenie przelewu.
Druga informacja – domyślnie wystawiam paragon, jak ktoś chce fakturę to koniecznie musi mi to napisać. Jak nie będzie informacji wystawiam paragon i nie ma już odwrotu (nie można wystawiać faktur do paragonów jak kiedyś). Mogę wystawiać też faktury imienne (bez nipu) jeśli ktoś chce. Jak ktoś chce koniecznie fakturę Grudniową to też muszę mieć środki na koncie w grudniu i informację na mailu że zależy mu na grudniowej dacie. (tudzież styczniowej, to tak samo – środki w styczniu i informacja o tym że chce mieć dokument wystawiony w styczniu)
Lista z cenami:
1. Kanaji - Przewody hamulcowe do NA + przewód długi sprzęgła - Niebieskie -
450 + 120 = 570 zł -
Przesłane
2.
@enzoMK - Przewody hamulcowe do NC - Zielony -
400 zł -
Przesłane
3.
@Karol 695 - Przewody hamulcowe do NC - Niebieskie lub żółte -
400 zł -
Przesłane
4.
@recuperator - Przewody hamulcowe do NC - Żółte -
400 zł -
Przesłane
5.
@sebalenk - Przewody hamulcowe do NBFL BigBrake + przewód długi sprzęgła -
450 + 120 = 570 zł
6.
@osvch - Przewody hamulcowe do NB (MID) - Srebrne -
450 zł -
Przesłane
7.
@Antek_92 - Przewody hamulcowe NBFL BigBrake + przewód długi sprzęgła - Przezroczyste Czerwone -
450 + 120 = 570 zł -
Przesłane
8.
@Biker82 - przewody hamulcowe do nbfl Big Brake + przewód długi sprzęgła - Czerwone -
450 + 120 = 570 zł -
Przesłane
9.
@niezalogowany - Przewody hamulcowe do NC - Żółte -
400 zł -
Przesłane
10.
@Prodrive - Przewody hamulcowe do NB - Żółte -
450 zł -
Przesłane
11.
@KrzysiekP - Przewody hamulcowe do NA - Czarne lub czerwone -
450 zł -
Przesłane
Postarajmy się zrobić te przelewy w przeciągu tygodnia bo na tym zależało Marcinowi, żeby nie rozwlekać wpłat
, i musi otrzymać przynajmniej 7 wpłat żeby ceny nie wróciły do normalnych
Jak już zrobicie przelew i wyślecie mail'a to proszę napiszcie