[ZG] Przewody hamulcowe w oplocie
różne kolory, np Hel, Pizza Brakes, ...
Moderator: Moderatorzy
Rozmawiałem już z pizzabrakes.
Cenowo na nic więcej nie udało się ugrać, w tamtym roku przy 30 zamówieniach też były takie ceny jakie mamy obecnie.
Dziś wieczorem wysyłam całą listę ostateczną do pizzabrakes.
Jeśli chodzi o płatność to przelew robimy bezpośrednio do pizzabrakes, w tytule dajemy swój nick który podaliśmy na liście.
Jeśli chodzi o dane do wysyłki to najlepiej jakbym ja miał wszystko i wysłał zbiorczego maila. Więc dane do wysyłki możecie napisać mi na forum/na numer telefonu 726805106/albo na maila kniewczas10@wp.pl
Termin realizacji około tygodnia
Jeśli chodzi o długość przewodów to oni robią w przypadku na/nb wszystkie pod długość taką jak z BB ze względu że midy mają minimalnie krótsze przewody, więc te z BB bez problemu pasują do każdych hamulców w na/nb
Cenowo na nic więcej nie udało się ugrać, w tamtym roku przy 30 zamówieniach też były takie ceny jakie mamy obecnie.
Jeśli chodzi o płatność to przelew robimy bezpośrednio do pizzabrakes, w tytule dajemy swój nick który podaliśmy na liście.
Jeśli chodzi o dane do wysyłki to najlepiej jakbym ja miał wszystko i wysłał zbiorczego maila. Więc dane do wysyłki możecie napisać mi na forum/na numer telefonu 726805106/albo na maila kniewczas10@wp.pl
Jeśli chodzi o długość przewodów to oni robią w przypadku na/nb wszystkie pod długość taką jak z BB ze względu że midy mają minimalnie krótsze przewody, więc te z BB bez problemu pasują do każdych hamulców w na/nb

-
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive
Wyslalem SMS. Dzieki za ogarniecie!
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Dane poszły na PW
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Da się mnie jeszcze wcisnąć?
wyc1_ - Nbfl oplot Big Brake, przezroczyste czerwone, odbiór osobisty, przedpłata
Zastanawiałem się jak z tą mid vs BB dlugością, nie wiedziałem że już idzie lista :/
wyc1_ - Nbfl oplot Big Brake, przezroczyste czerwone, odbiór osobisty, przedpłata
Zastanawiałem się jak z tą mid vs BB dlugością, nie wiedziałem że już idzie lista :/
Właśnie tak będzie, dzięki
PizzaBrakes robi wszystkie z dlugością jak do BB bo pasują do każdych, a BB ma tylko trochę dłuższe przewody niż midy
mam pytanko, jak wygląda cała procedura realizacji, wykonuje teraz przelew na rachunek Pizzabrake... w tytule przelewu mam podać, nazwę użytkownika, dane paczkomatu, dane do faktury? Czy te dane będą zbierane później ?
- the.monte.christo
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: 1.8L USDM/1.6L EU
Też puściłem przelew, czekam z niecierpliwością na przesyłkę
To będzie naprawdę fajny sezon 

W przelewie wystarczy sam nick, wyżej pisałem gdzie wysłać dane do wysyłki.

- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
czytamy!

Kuba pisze: ↑01 lut 2021, 10:20Rozmawiałem już z pizzabrakes.
Jeśli chodzi o długość przewodów to oni robią w przypadku na/nb wszystkie pod długość taką jak z BB ze względu że midy mają minimalnie krótsze przewody, więc te z BB bez problemu pasują do każdych hamulców w na/nb![]()
P.S. Przelew poszedł.
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
- hitch
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0 Sport
Wielkie dzięki za ogarnięcie tematu. 
Na maila wysłałem wszystkie dane.
Przelew wykonałem.

Na maila wysłałem wszystkie dane.
Przelew wykonałem.
Były:
NBFL 1.8 Sportive '01 Crystal Blue
NBFL 1.8T Memories '03 Black (R.I.P.)