Cool Breeze Scoop z Moss Europe
It's over :-)
Moderator: Moderatorzy
Wielkie dzięki. Paczka potwierdzona do odbioru w paczkomacie.
Wielki szacun, jeszcze chyba nikt tak szybko i profesjonalnie nie ogarnął zamówienia grupowego.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Wielki szacun, jeszcze chyba nikt tak szybko i profesjonalnie nie ogarnął zamówienia grupowego.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Dziękuję Psycho, dziękuję Szmitas
Testy jutro 
EDIT: Przetestowałem dziś do 150km/h i nie odpadło
...ciche a wieje lepiej, niż fabryczne nawiewy. Dobrze wydany grosz 

EDIT: Przetestowałem dziś do 150km/h i nie odpadło

Ostatnio zmieniony 07 sie 2016, 14:38 przez szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomasz01
- Donator
- Model: NA
Warszawskie egzemplarze są u mnie - czekam na kontakt, ewentualnie będę we czwartek na spocie.
PS. Jeżeli ktoś potrzebuje jedną sztukę to chętnie sprzedam swój - klimatyzację naprawiłem dużo szybciej niż zakładałem i nieużywany Cool Breeze Scoop jest mi już niepotrzebny
PS. Jeżeli ktoś potrzebuje jedną sztukę to chętnie sprzedam swój - klimatyzację naprawiłem dużo szybciej niż zakładałem i nieużywany Cool Breeze Scoop jest mi już niepotrzebny

Dzięki Psychotulanek za ogarnięcie i Tomasz01 za odbiór, przyczepilem, rozpedzilem do 140, nic nie odpada
przyjemny wiatrek po...... a i tunel chłodniejszy
można dalej jeździć w upalach bez dachu i bez konieczności odpalania klimy 

Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
Obiecany post podsumowująco - rozliczeniowy
.
Długo się zastanawiałem jak to "ugryźć" i mam nadzieję, że mój pomysł na to wyda się Wam sprawiedliwy. Zakupu materiałów dokonałem w dość drogiej firmie "Lobos", ale była to jedyna jaką miałem pod ręką, a jak wiecie na nadmiar czasu ostatnio nie narzekałem...
Folia stretch 2,5 kg- 31,86 zł
Taśma przezroczysta "Scotch"- 5,77 zł
Koszulki samoprzylepne kurierskie C5 20 szt.- 7,13 zł
At all- 44,76 zł, jeśli ktoś ma życzenie mogę wrzucić skan faktury z "Lobosa".
Osoby odbierające osobiście wyłączam z kosztów materiałów, zaś paki zbiorcze są liczone "od głowy", żeby już nie utrudniać. Zostało zatem 27 osób, więc 44,76 zł / 27 zł = 1,65 zł jako koszt materiałów do pakowania. Jeśli chodzi o ceny przesyłek:
Kurier 14,49 zł
Paczkomat (gabaryt B) 9,45 zł
Tu również jeśli ktoś ma życzenie mogę wygenerować i wrzucić raport z mojego Sendit-a
.
Żeby nie utrudniać i nie rozpisywać się nadmiernie po prostu wrzucę Wam w arkusz koszt przesyłki + materiałow na poszczególne osoby (z uwzględnieniem paczek zbiorczych) i bardzo Was proszę, w tytule przelewów wpisujcie jako pierwszy swój nick
.
Peace
T.

Długo się zastanawiałem jak to "ugryźć" i mam nadzieję, że mój pomysł na to wyda się Wam sprawiedliwy. Zakupu materiałów dokonałem w dość drogiej firmie "Lobos", ale była to jedyna jaką miałem pod ręką, a jak wiecie na nadmiar czasu ostatnio nie narzekałem...
Folia stretch 2,5 kg- 31,86 zł
Taśma przezroczysta "Scotch"- 5,77 zł
Koszulki samoprzylepne kurierskie C5 20 szt.- 7,13 zł
At all- 44,76 zł, jeśli ktoś ma życzenie mogę wrzucić skan faktury z "Lobosa".
Osoby odbierające osobiście wyłączam z kosztów materiałów, zaś paki zbiorcze są liczone "od głowy", żeby już nie utrudniać. Zostało zatem 27 osób, więc 44,76 zł / 27 zł = 1,65 zł jako koszt materiałów do pakowania. Jeśli chodzi o ceny przesyłek:
Kurier 14,49 zł
Paczkomat (gabaryt B) 9,45 zł
Tu również jeśli ktoś ma życzenie mogę wygenerować i wrzucić raport z mojego Sendit-a

Żeby nie utrudniać i nie rozpisywać się nadmiernie po prostu wrzucę Wam w arkusz koszt przesyłki + materiałow na poszczególne osoby (z uwzględnieniem paczek zbiorczych) i bardzo Was proszę, w tytule przelewów wpisujcie jako pierwszy swój nick

Peace
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
-
- Donator
Kwoty są w dobrze znanym Wam arkuszu z listą adresową, z której już wcześniej pousuwałem Wasze dane
.
T.

T.
profi ogarnięty temat, kasa poszła, dzięki wielkie 

Cześć,
Przesyłka odebrana (trochę to u mnie trwało "dzięki" mojemu gapiostwu, ale to moja wyłączna wina).
Przelew za dostawę poszedł.
Wielkie dzięki za poświęcony czas i energię - na prawdę podziwiam, że Ci się chciało i doprowadziłeś to wszystko pięknie i szybko do końca.
Pozdrawiam,
LPK
Przesyłka odebrana (trochę to u mnie trwało "dzięki" mojemu gapiostwu, ale to moja wyłączna wina).
Przelew za dostawę poszedł.
Wielkie dzięki za poświęcony czas i energię - na prawdę podziwiam, że Ci się chciało i doprowadziłeś to wszystko pięknie i szybko do końca.
Pozdrawiam,
LPK
Przelew za koszty przesyłki wysłany.
Raz jeszcze wielkie dzięki za ogarnięcie tematu
Jestem pod ogromnym wrażeniem terminu i profesjonalizmu.
Obserwując inne zamówienia grupowe, jak pamiętam czas jaki to wszystko trwało od zebrania listy, do realizacji zakupu....
Szacun
Pozdrawiam,
GRAJEK
Raz jeszcze wielkie dzięki za ogarnięcie tematu

Jestem pod ogromnym wrażeniem terminu i profesjonalizmu.
Obserwując inne zamówienia grupowe, jak pamiętam czas jaki to wszystko trwało od zebrania listy, do realizacji zakupu....
Szacun

Pozdrawiam,
GRAJEK
I ja wysłałem 

Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

Czarna Miata na forum

-
- Donator
Byłbym wdzięczny gdyby pozostałe osoby (patrz arkusz- pola zaznaczone na szaro) dokonały zwrótów za przesyłki. Choć jest to w niektórych przypadkach równowartość piwa i aż głupio mi się upominać, to "odpuszczenie" im było by trochę nie fair wobec reszty, która sumiennie zapłaciła. Proszę zatem o dopilnowanie tematu, więcej prosił nie będę
.
T.

T.
- thewildone86
- Donator
- Wersja: 10AE 1.8+
Psychotulanek pisze:Byłbym wdzięczny gdyby pozostałe osoby (patrz arkusz- pola zaznaczone na szaro) dokonały zwrótów za przesyłki. Choć jest to w niektórych przypadkach równowartość piwa i aż głupio mi się upominać, to "odpuszczenie" im było by trochę nie fair wobec reszty, która sumiennie zapłaciła. Proszę zatem o dopilnowanie tematu, więcej prosił nie będę.
T.
Mi też głupio...ale czy mógłbyś dać mi znać ile mam dopłacić? Arkusz wybitnie nie chce współgrać z moim telefonem, a chciałbym to załatwić i nie mieć Cię dłużej na sumieniu

MX-5 NB 1.8 10th Anniversary: viewtopic.php?f=22&t=14493 
Instagram Profile: https://www.instagram.com/jurij_86/

Instagram Profile: https://www.instagram.com/jurij_86/
thewildone86 pisze:Psychotulanek pisze:Byłbym wdzięczny gdyby pozostałe osoby (patrz arkusz- pola zaznaczone na szaro) dokonały zwrótów za przesyłki. Choć jest to w niektórych przypadkach równowartość piwa i aż głupio mi się upominać, to "odpuszczenie" im było by trochę nie fair wobec reszty, która sumiennie zapłaciła. Proszę zatem o dopilnowanie tematu, więcej prosił nie będę.
T.
Mi też głupio...ale czy mógłbyś dać mi znać ile mam dopłacić? Arkusz wybitnie nie chce współgrać z moim telefonem, a chciałbym to załatwić i nie mieć Cię dłużej na sumieniu![]()
6,48 zł