[ZG] Ramki tablic rejestracyjnych
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
carlo pisze:Hej. Wszystkie ramki zostały wysłany. Proszę oczekujcie przesyłek. Przepraszam że trwało to wszystko tak długo. Ma nadzieje że ramki dotrą całe i spełnią oczekiwania.
Niech ktoś tylko spróbuję coś pisnąć to

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
A kolega przypadkiem nie zapomniał dać pytajnika?
T.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Bez miatowy :(
Tez się zastanawiam czy pytajnika nie brakuje 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1.NA 1.8 BP-4W 140KM '93 córcia - sprzedane
2.NC 1.8 '06 Mia - sprzedana
2.NC 1.8 '06 Mia - sprzedana
Juz są! Cudeńka!
Dzieki wielkie. Ramki miazga ! 

Downhill, Cars & Rock'n Roll
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miata na '91 http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=22281
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miata na '91 http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=22281
- andred
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Memories
Do mnie także ramki dotarły. Są też dla FuzBal i dla strazak8.
Carlo dzięki...dobra robota.
FuzBal i strazak8! Musimy umówić się na przekazanie ramek. Wysłałem do Was wiadomość na priv.
Pozdr,
andred
Carlo dzięki...dobra robota.
FuzBal i strazak8! Musimy umówić się na przekazanie ramek. Wysłałem do Was wiadomość na priv.
Pozdr,
andred
-
- Wersja: Phoenix 1,8
andred pisze:Kokomo666 pisze:Teraz muszę tylko znależć warsztat, który mi je zamontuje
Kokomo666, musisz znaleźć autoryzowany warsztat z certyfikatem TUV do zakładania ramek na tablice rejestracyjne
Dziąki Andred, ale żadnej takiej stacji znależć w necie nie mogę. W poniedziałek popytam się w wydziale komunikacji i na stacjach diagnostycznych, może oni coś doradzą...
- andred
- Donator
Kokomo666 pisze:Dziąki Andred, ale żadnej takiej stacji znależć w necie nie mogę. W poniedziałek popytam się w wydziale komunikacji i na stacjach diagnostycznych, może oni coś doradzą...
Kokomo666, jak już będziesz w wydziale komunikacji, to prawie przed każdym są uczynni panowie co za piwo albo dwa założą Ci te ramki....tylko bez gwarancji i certyfikatu

Ramki odebrane dzisiaj, chociaż w paczkomacie leżały od soboty, bo wyświetlacz nie działał
Do maciek72 już dostarczone, teraz jeszcze sir.michor proszony o kontakt celem omówienia odbioru
.
P.S.
Jak z dopłatami? Bo ponoć wysyłka była niedoszacowana. Ile trzeba jeszcze przelać?

Do maciek72 już dostarczone, teraz jeszcze sir.michor proszony o kontakt celem omówienia odbioru

P.S.
Jak z dopłatami? Bo ponoć wysyłka była niedoszacowana. Ile trzeba jeszcze przelać?
Ciesze się że ramki dotarły. Kiedyś płaciłem 8zł za paczkomat i taką kwotę przyjąłem, obecnie jest 11,20. To jest mój błąd, powinienem lepiej sprawdzić. Jeśli ktoś chce może dopłacić te 3zł, ale nie naciskam bo to mój błąd. Ewentualnie przyjmę w postaci złotego napoju na wspólnym wyjeździe 

- waldi
- Donator
- Wersja: Silver Blues
carlo pisze:Ciesze się że ramki dotarły. Kiedyś płaciłem 8zł za paczkomat i taką kwotę przyjąłem, obecnie jest 11,20. To jest mój błąd, powinienem lepiej sprawdzić. Jeśli ktoś chce może dopłacić te 3zł, ale nie naciskam bo to mój błąd. Ewentualnie przyjmę w postaci złotego napoju na wspólnym wyjeździe
Poszło,

- andred
- Donator
carlo pisze:Ciesze się że ramki dotarły. Kiedyś płaciłem 8zł za paczkomat i taką kwotę przyjąłem, obecnie jest 11,20. To jest mój błąd, powinienem lepiej sprawdzić. Jeśli ktoś chce może dopłacić te 3zł, ale nie naciskam bo to mój błąd. Carlo!
Ewentualnie przyjmę w postaci złotego napoju na wspólnym wyjeździe
Carlo!
Wysyłam dopłatę do KW za ramki, co wcale nie wyklucza złotego napoju na wspólnym wyjeździe

Pozdr,
andred