1. pirul - 900-494 1kpl
2. meewosh - 900-494 1 kpl
3. 3ka - 900-494 1 kpl
4. Vodka - 900-565 1 kpl
5. bartz - 900-494 1kpl
6.
Moderator: Moderatorzy
Podlicz proszę i ode mnie poleci 100% przedpłatypirul pisze:Widzę, że są dwie grupy generalnie - Kraków i Warszawa (vodka, jesteś z Wrocławia z tego co widzę po postach? Więc musiałbyś sobie doliczyć z 30-40pln na kuriera po kraju). Myślę, że są dwie opcje w tym momencie:
1. zamówić wszystko do Krakowa i wysłać dalej w jednej paczce do Warszawy + tłumik do Wrocławia. Powinno się udać. Mogę zapłacić za całość ale muszę mieć chętnych na mur beton bo jak mi ktoś nie przeleje kasy to ...![]()
2. zrobić dwa osobne zamówienia + dystrybucja lokalna na spoty itd. Ja mogę ogarnąć Kraków ale wtedy ktoś musi zrobić zakupy i zapłacić za Warszawę, no i Wrocław tak jak w pkt 1.
Zaraz policzę jak to wychodzi złotówkowo na dzisiejszym kursie funta i dam znać.
Masz rację... Ale byłaby skuchavodka pisze:Jak dla mnie cena wychodzi bardzo podobnie przy zamówieniu bezpośrednio przez ebay więc nie będę robił zamieszania i jak będę chciał zamówię sobie bezpośrednio. Bartz Ty nie masz NBFL? Bo 900-494 jest do NA
pirul pisze:Jeśli znajdzie się piata osoba wysyłka wróci do poziomu 50pln.
wobi pisze:pirul pisze:Jeśli znajdzie się piata osoba wysyłka wróci do poziomu 50pln.
Być może ja się zdecyduję, dam znać do końca dnia.
Z innej bajki, macie może namiar, gdzie kupię katalizator. U mnie przydałoby się go wymienić, jak już prawie cały układ wydechowy będę wymieniać, a mój już grzechocze. Znalazłem taką sztukę, ale nie wiem, czy jest coś wart: http://allegro.pl/mazda-mx-5-i-1-6-90-9 ... ml#thumb/1