[ZG] NA/NB/NC/ND cabriopietryga.pl windshotty, bagażniki itp
dachy, grille, pokrowce na windshotty
Moderator: Moderatorzy
nikolakis pisze:Super to wygląda, jeszcze tylko jakiś patent na mocowanie szelek, by się przydał.
Na czas montażu kubła i pasów odpinam woalkę i jest już miejsce na pasy. Takie było założenie.
Morfi pisze:Jeśli dałoby sie włożyć ten windshot między rollbar a harnessbar to problem z szelkami byłby rozwiązany. Też mnie to ciekawi czy tak się da.
Może być problem aby go tam wcisnąć, ale na chwilę obecną nie będzie takiej potrzeby.
NB, 1/2NBFL, NC
- turbo pchała
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Przyszedł poprawiony i do mnie. Idealnie jak chciałem.
"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60
- Sachim
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: NA - NBFL
- Kontakt:
nikolakis pisze:Od ostatniego ZG, nie kontaktowałem się z Pietrygą.
Do kontaktu używałem tel. kom. z ich strony www.
Może mają ferie, poczekaj chwilę i dzwoń do niego.
Przewiduje ktoś np. czwartą turę zamówień ??
- Wojtek Wawa
- Donator
- Model: ND
- Wersja: freedom+bilstein
Dziś znalazłem ten temat - można jeszcze jakiś rabacik przytulić? Chciałbym kupić windshot do ND by wozić synka top down także poza miastem.
- Wojtek Wawa
- Donator
Chyba musimy znaleźć jeszcze 7 osób Bo mi też nie udało się z cabriopietryga skontaktować.
-
- Wersja: ---
To atakujcie bo ja tez bym sie pisał ...........................4? A może już nas dobrze potraktuja
- Wojtek Wawa
- Donator
To robię listę, zadzwonię we wtorek po świętach (spadnie wtedy śnieg i będą mieć mniej telefonów:-) Zakładam, że chodzi o windshotty - napiszcie jakie i do jakich samochodów
1 . Wojtek Wawa - windshott ND (ten na zatrzaski)
2. Sachim
3. vodka
4. janux
5. Grabol
6. wilkmaster
Proszę potwierdźcie Waszą dalszą chęć zamówienia, a potem zapytam zamawiających wcześniej co dalej - czy wysyłka będzie na adres jeden, czy jak zrozumiałem - każdy dostanie prosto do domu. Wpłacamy na konto pietrygi, czy osoby, która dokonuje zakupu?
1 . Wojtek Wawa - windshott ND (ten na zatrzaski)
2. Sachim
3. vodka
4. janux
5. Grabol
6. wilkmaster
Proszę potwierdźcie Waszą dalszą chęć zamówienia, a potem zapytam zamawiających wcześniej co dalej - czy wysyłka będzie na adres jeden, czy jak zrozumiałem - każdy dostanie prosto do domu. Wpłacamy na konto pietrygi, czy osoby, która dokonuje zakupu?
- janux
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Sport
1. Wojtek Wawa - windshott ND (ten na zatrzaski)
2. Sachim
3. vodka - windshot na wymiar pod roll od Yapy
4. janux - windshot do NC + pokrowiec
5. Grabol (Krakow) - windshot NBFL podstawowy, prosty (jak na www)
6. wilkmaster
2. Sachim
3. vodka - windshot na wymiar pod roll od Yapy
4. janux - windshot do NC + pokrowiec
5. Grabol (Krakow) - windshot NBFL podstawowy, prosty (jak na www)
6. wilkmaster
Pytanie do tych, którzy swoje windshotty już dostali - tzw. "woalka" dzięki której nie wieje tez pod windshottem jest dodatkowo płatna? Jeśli tak to ile?
Druga sprawa - czy windshotty od pietrygi mają jakiś mechanizm pozwalający na szybkie złożenie, tak aby można było sięgnąć po dach z pozycji siedzącej?
Druga sprawa - czy windshotty od pietrygi mają jakiś mechanizm pozwalający na szybkie złożenie, tak aby można było sięgnąć po dach z pozycji siedzącej?
Hockey Puck - 93' NA
"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away."
"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away."
vodka pisze:Jeśli chcesz rolla, a chyba chcesz to i tak odpada założenie dachu z pozycji siedzącej
Jeszcze nie wiem czy ten roll wypali w tym sezonie, a ochronę przed wiatrem muszę mieć obowiązkowo, najwyżej później zmienie.
Hockey Puck - 93' NA
- Wojtek Wawa
- Donator
Panowie, jak obiecałem - tak zrobiłem. Dziś udało mi się skontaktować z szefem Cabrio Pietryga.
Dziś musimy wysłać zamówienie - wtedy zdążą na najbliższy weekend dla osób z Poznania, inaczej wysyłka 30 zł za pobraniem. Osoby z Warszawy - albo kurier za 30 zł, albo targi Auto Nostalgia za 2 tygodnie.
Reszta cen też rewelacyjna, np bagażnik na klapę bagażnika do ND (ten limitowany specjalny, malowany proszkowo na czarno) 650 zł (na stronie ~900).
Sam bagażnik zamówię raczej na zimę - wtedy pojawi się w ofercie uchwyt narciarski i będę mógł pomykać ND na narty. Windshota biorę teraz - ten mocowany na zatrzaski ciągle jest w fazie testów.
Dziś musimy wysłać zamówienie - wtedy zdążą na najbliższy weekend dla osób z Poznania, inaczej wysyłka 30 zł za pobraniem. Osoby z Warszawy - albo kurier za 30 zł, albo targi Auto Nostalgia za 2 tygodnie.
Reszta cen też rewelacyjna, np bagażnik na klapę bagażnika do ND (ten limitowany specjalny, malowany proszkowo na czarno) 650 zł (na stronie ~900).
Sam bagażnik zamówię raczej na zimę - wtedy pojawi się w ofercie uchwyt narciarski i będę mógł pomykać ND na narty. Windshota biorę teraz - ten mocowany na zatrzaski ciągle jest w fazie testów.
- Wojtek Wawa
- Donator
Napisz do mnie na priv, zbieram od wszystkich szczegóły zamówienia i adresy, wyślę zbiorczo jutro o 6 rano do pana Pietrygi.
- Sachim
- Donator
- Wersja: NA - NBFL
- Kontakt:
Wojtek Wawa pisze:Napisz do mnie na priv, zbieram od wszystkich szczegóły zamówienia i adresy, wyślę zbiorczo jutro o 6 rano do pana Pietrygi.
Cześć, nie śledziłem ostatnio wątku a widzę, że wpisałeś mnie na listę.
Ok, jeżeli mogę się wypisać to proszę mnie wypisz, ogarnąłem windshott by Kauflnad jak na jednym z wątków.
Jeżeli już za późno i np. przeze mnie nie łapiecię się na zakup grupowy, to trudno, wezmę do NBFL pod roll bar Yapa Racing
turbo pchała pisze:Osoby które zamówiły wiatrołap pod roll i mają go od YAPA Racing - niech piszą, że chcą taki jak ja (Łukasz Ławczys)
Daj proszę znać co i jak ??
- Wojtek Wawa
- Donator
Spokojnie, po co Ci dwa windshotty Jesteś skreślony.
- Wojtek Wawa
- Donator
Panowie, poza mną naliczyłem 4 osoby i dla tych osób wysłałem zamówienie podając dane, które miałem.
Wielu z Was nie napisało jakiej generacji mają mazdy mx5 - wziąłem te informacje z Waszych profili.
Panowi Pietrydze dałem co najmniej Wasze adresy email, oraz resztę informacji od tych, którzy podali mi więcej.
Jest nas w sumie 5 osób wliczając Deuwera, który zgłosił się rzutem na taśmę (zamówiłem Ci windshott do NA na targi w Poznaniu).
Mam nadzieję, że wszystkich nas 5 będzie zadowolonych. Jeśli dostanę informację zwrotną, że czegoś brakuje w naszym zamówieniu, dam znać.
Wielu z Was nie napisało jakiej generacji mają mazdy mx5 - wziąłem te informacje z Waszych profili.
Panowi Pietrydze dałem co najmniej Wasze adresy email, oraz resztę informacji od tych, którzy podali mi więcej.
Jest nas w sumie 5 osób wliczając Deuwera, który zgłosił się rzutem na taśmę (zamówiłem Ci windshott do NA na targi w Poznaniu).
Mam nadzieję, że wszystkich nas 5 będzie zadowolonych. Jeśli dostanę informację zwrotną, że czegoś brakuje w naszym zamówieniu, dam znać.
- Wojtek Wawa
- Donator
Grabol pisze:Jak dla mnie to przesyłka kurierska. Jak mam podać adres?
Grabol, Twój adres do mnie nie dotarł (zakładam, że powinen być krakowski?), więc dla Ciebie nie zamówiłem - wyślij mi szczegóły ASAP to Ci domówię i załapiesz się na dobrą cenę (250 zł + 30 zł wysyłka za pobraniem dla nas wszystkich)