MXowe koszulki
Moderator: Moderatorzy
Aha i jeszcze pytanie robimy standardowy krój tshirtow? Tylko białe? Czy może jeszcze ''bokserki''?
- Paffko
- Donator
- Model: ND
- Wersja: Deep Crystal Blue
Dla mnie ok usunąłbym ewentualnie datę i jak cośto jachetny na normalny Tshirt
The Glove - viewtopic.php?f=22&t=35879
Schmetterling http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 22&t=30869
LaMiata http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 22&t=24804
’99 Magic
- Arvi
- Junior Admin
- Model: NA
- Wersja: Tiny Tina Edition
Zupełnie inny niż się spodziewałem ... ale bardzo fajny.
Przewidujesz drukować na czymś innym niż t-shirty?
Bo ja bym łyknął na bank bluzę (z kapturem) z takim wzorem - na chłodniejsze wieczory top-down będzie jak znalazł.
Przewidujesz drukować na czymś innym niż t-shirty?
Bo ja bym łyknął na bank bluzę (z kapturem) z takim wzorem - na chłodniejsze wieczory top-down będzie jak znalazł.

- Ziomek
- Donator
- Wersja: 1.8
Dla mnie konkret
biorę to i powielam pytanie Arviego, bluzę tez bym przytulił
I jedyna sugestia czy jakby zmienić kolor tych dwóch miat na środku np. na czarne to nie były wyraźniejsze?

I jedyna sugestia czy jakby zmienić kolor tych dwóch miat na środku np. na czarne to nie były wyraźniejsze?

Live to Ride
- meewosh
- Wersja: 2.0 '15
Również biorę męska/damska ?, jakaś lista? Dałoby radę zmierzyć wymiary bo mam przykre doświadczenie po zamówieniu koszulki z ALI dla żony - trochę za duża, a moja w drugą stronę 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Było sobie NB ... viewtopic.php?f=22&t=17700&hilit=meewosh
Jest sobie NA ... viewtopic.php?f=22&t=25585&p=450826&hilit=meewosh#p450826
Było sobie NB ... viewtopic.php?f=22&t=17700&hilit=meewosh
Jest sobie NA ... viewtopic.php?f=22&t=25585&p=450826&hilit=meewosh#p450826
Damskie/męskie bez problemu, pełna rozmiarówka od S od XL (XL+ będzie pewnie możliwość ale zrobie ich konkretną ilość pod konkretnych zainteresowanych). Co do dzieciaczków dowiem się jak będzie wyglądał temat. Bluzy to już bardziej skomplikowana sprawa zw na same bluzy, nie chciałbym nas władować w jakieś felerne jakościowo. Wyjdą też pewnie dość drogo bo ilość wyprodukowanych będzie pewnie wyraźnie mniejsza niż tshirtów. Przemyśle temat.
-
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Może zróbmy tu od razu listę z tych osób, które się deklarują - tak dla jasności.
Podoba mi się ten wzór, więc chętnie się w taką koszulkę odzieję
Skąd będą koszulki? Bo różni producenci mają różne rozmiarówki i nie wiem, czy brać L, czy XL.
Już zdarzało mi się, że L bywały obcisłe, albo XL mogłyby posłużyć na pokrowiec dla samochodu, więc interesuje mnie ten temat
Podoba mi się ten wzór, więc chętnie się w taką koszulkę odzieję

Skąd będą koszulki? Bo różni producenci mają różne rozmiarówki i nie wiem, czy brać L, czy XL.
Już zdarzało mi się, że L bywały obcisłe, albo XL mogłyby posłużyć na pokrowiec dla samochodu, więc interesuje mnie ten temat

- Mattia
- Donator
- Wersja: 1.8, daily, salon
fajny pomysł japoński 
proponowałbym dwie zmiany:
- "piątka" z MX5 jest zakryta od góry i z odległości metra, dwóch, nie będzie czytelna; może ją przeskalować albo wyciągąć na wierzch?
- NA i ND w środku się zlewają z czerwonym punktem i chyba lepiej by wyglądały w innym kolorze; może biały, albo jaśniejszy odcień czerwieni?
też kilka sztuk biorę

- "piątka" z MX5 jest zakryta od góry i z odległości metra, dwóch, nie będzie czytelna; może ją przeskalować albo wyciągąć na wierzch?
- NA i ND w środku się zlewają z czerwonym punktem i chyba lepiej by wyglądały w innym kolorze; może biały, albo jaśniejszy odcień czerwieni?
też kilka sztuk biorę
Jak już będę miał producenta, rozmiarówke i przede wszystkim finalny projekt odpale osobny wątek z zapisami.
- Zbychersky
- Donator
Mattia pisze:fajny pomysł japoński
też kilka sztuk biorę
Jw
- Arvi
- Junior Admin
- Wersja: Tiny Tina Edition
FuzBal pisze:Bluzy to już bardziej skomplikowana sprawa zw na same bluzy, nie chciałbym nas władować w jakieś felerne jakościowo. Wyjdą też pewnie dość drogo bo ilość wyprodukowanych będzie pewnie wyraźnie mniejsza niż tshirtów.
Jak najbardziej zdaję sobie z tego sprawę ... ale

Jeżeli będziesz gdzieś/jakoś poszukiwał koszulek i akurat będą mieli i bluzy ... a wyjdzie tak, że i w miejscu w którym będziesz je nadrukowywał da się podrzucić jedną/dwie bluzy by nanieśli wzór i na nie ... to ja poproszę. I domyślam się, że dobra jakościowo bluza z kapturem może kosztować 3x/4x albo i więcej niż koszulka - póki zmieścimy się w granicach rozsądku i nie wejdziemy na terytorium Boss'a czy innego CKeja, to może damy radę

Tak czy siak - jak się uda to poproszę, jak nie to na t-shirt oczywiście też się piszę.

- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
- Mariusz K.
- Donator
Jestem również zainteresowany ,projekt mi się podoba , wezmę 4 sztuki w różnych rozmiarach.
Mariusz K.
- Rudy
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary I
KyRy pisze:Zainteresowany.
I taka podkradziona propozycja:
I do mnie ta propozycja bardziej trafia. Dużo czytelniejsza i po prostu jakoś bardziej mi się podoba co nie oznacza że odrzucam domyślny projekt. Może pełna awangarda i dwa rodzaje nadruku??

Tu jest kilka fajnych projektów------> https://teespring.com/search?q=miata
Sam mam bluzę od nich i jakość bardzo dobra i po półtorej roku nawet śladu zużycia (fakt mało noszona)
Ostatnio zmieniony 02 lut 2018, 11:07 przez Rudy, łącznie zmieniany 3 razy.
SMERFETA<----------
Red Bitch <------------------- Była...
SMERFETA TWIN<----------
Miata to nie auto, to stan umysłu...
Red Bitch <------------------- Była...
SMERFETA TWIN<----------
Miata to nie auto, to stan umysłu...

A może zamiast napisu 'MX-5' dać 'Miata'? Krojem podobnym do forumowego logo?
Była Zielona NB, obecnie ncfl.
Temat bluz na razie odpuszczam zw na brak bluz, które by mi pasowały krojem / jakością. Co do tshirtów to firma, która produkuje stroje dla mojej Sparty robi też zwykłe bawełniane tshirty. Mamy od nich sterte takich z ich dużym firmowym logo które tyramy na treningach i trzymają się bardzo dobrze i to na nie postawiłem. Nadruki dobrze się trzymają, koszulki nie rozciągają się i nie spierają jak np te fruit de lum. Gramatura 190. Co do kosztu wrzuce już w poście w którym będę zbierał zapisy (cena na bank nie przekroczy 35zł), nadal czekam na ostatnie poprawki i późniejszą wizualizacje od producenta. W przyszłym tydz odpalę zapisy. Wasze sugestie również wziąłem pod uwage.
- Zbychersky
- Donator
Super, czekam z niecierpliwością