Frame Rails
Moderator: Moderatorzy
Niestety ja także odpadam, drugie auto się zaczęło dopominać a tam koszty są trochę większe więc pewnie na wiosnę znów bym się podpiął pod jakieś zamówienie. Update listy:
1. Chezus
2. blu
3. Filipbug
4. mushroom
5. rea
6.urabura
1. Chezus
2. blu
3. Filipbug
4. mushroom
5. rea
6.urabura
A mnie takie 3mm zalegaja w garazu... jak ktos chetny to chetnie odstapie, nie montowane, nie przymierzane.
68102019540000710200880955
Monika Kotecka
ul.strzelecka 1/1
66-460 Witnica
Nr konta mojej narzeczonej. Kierujcie przelewy na jej konto.
350 zl razem z wysyłką.
W tytule przelewu nick z forum i adres do wysyłki z nr telefonu. W przypadku gdyby adres z konta jest aktualny tylko nick i nr telefonu.
Monika Kotecka
ul.strzelecka 1/1
66-460 Witnica
Nr konta mojej narzeczonej. Kierujcie przelewy na jej konto.
350 zl razem z wysyłką.
W tytule przelewu nick z forum i adres do wysyłki z nr telefonu. W przypadku gdyby adres z konta jest aktualny tylko nick i nr telefonu.
ok, nie widze prolemu, 2 powinny lekko wagowo sie zmiescic do 30 kg bez problemu.
jakby co dzwoncie 665321331
do 22 zwykle odbieram, czasem dluzej :p
jakby co dzwoncie 665321331
do 22 zwykle odbieram, czasem dluzej :p
mialy byc do 20.01.2018
Około tydzień. Będę meldował na bieżąco.
w poniedzialek wysylka
do mnie też dotarły, dzięki
Railsy doszły do punktu odbioru już w piątek, ale możliwość odbioru miałem dopiero dzisiaj
mega spoko wykonane, przyzwoicie zapakowane, ale połowa śrubek i podkładek mi gdzieś uciekła :/ myślę że to wina kuriera, bo worek był zabezpieczony nieźle
jak coś się zgubiło to najwyżej se dokupie, sam produkt mega zajebiście wykonany i jaram się w opór
lądują w aucie jak tylko skończę zabezpieczać podłogę
Dzięki !

w woreczki strunowe wkladalem i jeszcze tasmą oklejone ;/ srubki m8x25 starcza 20 nawet ale troszke niewygodnie sie lapie
- Chezus
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Impuls
Ja dostałem wszystkie elegancko. Fakt, przy odpakowywalniu rozsypały mi się po całym pokoju, ale to wynika z faktu, że zamiast grzecznie rozwijać folię, to ta ją potraktowałem pełen optymizmu nożem... Tym sposobem rozciąłem woreczek, a że trzymałem paczkę w pionie, to potem doniłem śrubki po podłodze. Już nie dajmy się zwariować. Inna sprawa, że szacun za śruby w klasie 8.8, a nie jakieś chińskie wyroby śrubopodobne.
The answer is always Miata.
Dałbym wam 10.9 ale sa czarne i by rdzewiały :/
jak rozwiązujecie mocowanie przewodów paliwowych? bo oryginalne mocowania są za krótkie żeby je przykręcić w fabryczne otwory