Moderator: Moderatorzy
Jumpman pisze:@ nikesh - może i masz racje, ale spójrz na lampy w MXie i na te w Lotusie... tu właśnie jest clue
Necro pisze:Demonizujecie i siejecie fermenty. Serio, mniej realizmu, a więcej optymizmu Panowie!
autopaga pisze:http://www.clubalfa.it/11424-fiat-124-spider-abarth-progetto-confermato-da-fca-ufficiale.html
a fiat potrafi
czester_ pisze:E tam, żadna promocja. Jak w każdej branży dział chce przebadać auto jak się zachowało po zderzeniu. Być może na zdjęciach zauważyli coś co nie powinno mieć miejsca i po cichu chcą sprawdzić co to jest. Nie wierzę w takie gesty;)
Jumpman pisze:Podpinam się do powyższych w kwestii optymizmu, to raz, ale po drugie to nawet jeśli jest tak jak uważasz, to założe się, że Mazda rozbiła wiele MX-5 ND, no i jeśli nawet ten przypadek był inny i chcą to auto "przebadać" to przecież dla dobra nas wszystkich, klientów. Nie zdaje Ci się, że po głębszym zastanowieniu nie da się w tej sytuacji znaleźć niczego ANTY Mzdowego? Postąpili super i chwała im za to
czester_ pisze:Niee no pewnie, że tak, zgadzam się z wami. To dla mazdy tylko na plus i nie neguję tego. Po prostu nie wierzę w takie gesty i myślę, że chcą załatwić dwie pieczenie na jednym ogniu;)
czester_ pisze:3. Być może chcą zbadać następną maszynę po stłuczce w normalnych warunkach
To normalny zabieg który jest stosowany dla urządzeń/maszyn dopiero co wdrożonych na rynek. Z takich ekspertyz można się z wiele nauczyć.
The force of the impact shoved the Miata into the car in front of it, basing in both ends and seemingly bending the unibody itself — which means the damage is likely much worse than it looks.
szy pisze:Mnie by zainteresowało, dlaczego roadster, który właśnie wypuszczam na rynek, po tym, jak wjedzie mu w tyłek półciężarówka zamienia się w banana.The force of the impact shoved the Miata into the car in front of it, basing in both ends and seemingly bending the unibody itself — which means the damage is likely much worse than it looks.
jqb pisze:I jeszcze jedna recenzja:
https://www.youtube.com/watch?v=gyAhz8fYn_E&app=desktop
Czy coś źle zrozumiałem, czy miata jeździ tylko na 'premium fuel' czyli 98 oktanów?
szy pisze:tak?