Widziałem Twój post i jak najbardziej wskazuje dwa fotele i mega opcje, jednak to chyba nie wszystkie możliwości co do foteli, stąd mój post

Tak czy inaczej dzięki za wskazanie powyższych opcji w sklepach, dzięki temu wiem jakie szyny zamówić

Pozdr!
Moderator: Moderatorzy
Widziałem Twój post i jak najbardziej wskazuje dwa fotele i mega opcje, jednak to chyba nie wszystkie możliwości co do foteli, stąd mój post
Ja mam 176 cm i ST mi leży. Przelotki górne pasują. A jak się mierzyłem do GT to trochę był mi wąski ale oczywiście wszystko zależy od budowy ciała. Najlepiej jest mierzyć.
Tak jak napisał Irek pasy szelkowe OMP 4M o szerokości 3 cale (biodrowe 2'') 4 punktowe. Pasy posiadają homologację drogową ECE jako jedne z nielicznych 3 calowych. Cena ok. 600 zł z karabińczykami i śrubami.
Hej, a który konkretnie model?
napisz który masz zamontowany i co przerabiałeś w aucie żeby siedział niskozyzy pisze: ↑14 lut 2019, 13:11Ja kupiłem fotel Mirco - specjalnie zwężają uszy żeby wszedł do Miaty NB, maja obcykany temat, fajny lekki fotel z laminatu. Problem jest montaż tak aby fotel był jak najniżej, kosztuje to trochę kombinowania i spawaniado tego pasy OMP 3" z homologacją, ale obecnie kupiłbym z centralna klamrą, wygodniejsze w użyciu ale nie maja drogowej homologacji tylko FIA.
PS.
Mam dwa komplety MOMO niebieskie 2,5 cala z homologacją, nówki sztuki w pudełkach propozycje ceny na priv bo leżą i się kurzą
podbijam, też się chętnie dowiem jaka to przeróbkamutra pisze: ↑14 lut 2019, 15:52napisz który masz zamontowany i co przerabiałeś w aucie żeby siedział niskozyzy pisze: ↑14 lut 2019, 13:11Ja kupiłem fotel Mirco - specjalnie zwężają uszy żeby wszedł do Miaty NB, maja obcykany temat, fajny lekki fotel z laminatu. Problem jest montaż tak aby fotel był jak najniżej, kosztuje to trochę kombinowania i spawaniado tego pasy OMP 3" z homologacją, ale obecnie kupiłbym z centralna klamrą, wygodniejsze w użyciu ale nie maja drogowej homologacji tylko FIA.
PS.
Mam dwa komplety MOMO niebieskie 2,5 cala z homologacją, nówki sztuki w pudełkach propozycje ceny na priv bo leżą i się kurzą