Świetna robota!!!

Moderator: Moderatorzy
PiotrekR pisze:eee tam - trzeba wzorować się na najlepszych
ciupas pisze:GoProwcy drodzy, może wrzucicie mi parę ujęć najlepszych (najciekawszych) z przejazdów. Widziałem parę GP tuż przy kołach (Himber np.) jak i na przodzie maski... Pyknąłbym jakiś szybki nocny montaż.
Yaskier pisze:Hehe dobry filmikW ogóle ciekawa trasa. Graty dla pudła
![]()
Zastanawia mnie tylko po co te opony na kerbach i poboczu. Czy to ma jakoś uczyć dyscypliny czy co? Czy może na miejscu jest jakis macher, co zderzaki naprawia
ja mam kilka filmików z mojej goPro - chętnie przekażę je Tobie ciupas tylko poproszę o instrukcję co, jak, gdzie?ciupas pisze:GoProwcy drodzy, może wrzucicie mi parę ujęć najlepszych (najciekawszych) z przejazdów
hehe ja zdrowo urwałem przez taką oponęspadger pisze:Ja właśnie przycelowałem w taką oponę i mam sporą pamiątkę na zderzaku z Lublina
DOKŁADNIEciupas pisze:Swoją drogą, to może trzeba sobie zorganizować koszulki startowe z nickami Ta lista wyników z nazwiskami to jest niezła zagadka...
wiktoch pisze:DOKŁADNIEciupas pisze:Swoją drogą, to może trzeba sobie zorganizować koszulki startowe z nickami Ta lista wyników z nazwiskami to jest niezła zagadka...szczerze powiedziwszy to dopiero po powrocie się zorientowałem że Ty ciupas to Ty
hehe W sensie że Adam P. - sorry
![]()
![]()
arturo_tiburon pisze:niektórzy mogą sobie zobaczyć pracę zawieszenia
arturo_tiburon pisze:mam pomysła na dodoatkową nagrodę
arturo_tiburon pisze:niektórzy mogą sobie zobaczyć pracę zawieszenia.