No NARESZCIE

Bierzecie opcję z obiadem, czy bez?

czyli co się odlecze...;)
Moderator: Moderatorzy
autopaga pisze:Frakcja szczecińska dołącza do imprezy![]()
Proszę mnie dopisać i ree jako pilot + 2 obiady.
Zarejestrowłem się jako zawodnik, opłaciłem jedno i drugie.
Dlaczego? Na każdej rundzie wyróżniamy pucharami trzech najlepszych zawodników/zawodniczek w klasie. Tym razem nie będzie inaczejmatusz pisze:Fajnie, że taka frekwencja, ale tym razem to chyba pucharków nie będzie... ;(
Dżunior pisze:Dlaczego? Na każdej rundzie wyróżniamy pucharami trzech najlepszych zawodników/zawodniczek w klasie. Tym razem nie będzie inaczejmatusz pisze:Fajnie, że taka frekwencja, ale tym razem to chyba pucharków nie będzie... ;(
Hantkus pisze:Dżunior pisze:Dlaczego? Na każdej rundzie wyróżniamy pucharami trzech najlepszych zawodników/zawodniczek w klasie. Tym razem nie będzie inaczejmatusz pisze:Fajnie, że taka frekwencja, ale tym razem to chyba pucharków nie będzie... ;(
Większa konkurencja motywuje Matusz
DEXTER pisze:
Matusz, tylko bez napinki poproszę
Pozdr.
DEX
DEXTER pisze: Myślę, że u Ciebie najwięcej dałby zawias mimo wszystko a nie dwie opony
DEXTER pisze:Matusz Się lepiej módl żeby Rockatansky sprzedał furę przed rundą
Myślę, że u Ciebie najwięcej dałby zawias mimo wszystko a nie dwie opony
Hantkus pisze:Nie wiem jak Himber chce to rozwiązać, ale od początku było mówione że NIKT nie może być klasyfikowany zarówno w WEST jak i EAST. Akces do rundy finałowej uzyskuje z dywizji w której miał lepszy wynik końcowy a jego punkty z drugiej dywizji nie będą brane pod uwagę.
Mam tylko nadzieję że w takim układzie osoby, które przez startujących w obu dywizjach, miały gorsze miejsca i mniej punktów po podliczeniu wszystkiego zostaną nagrodzone brakującymi punktami.
Czyli w skrócie skoro Rockatansky głównie startuje w EAST i z tej dywizji uzyska wstęp na finał to jego starty i zebrane punkty w WEST zostaną skasowane a kolejne za nim osoby w klasyfikacji każdej z rund dostaną dodatkowe punkty.
Hantkus pisze: Akces do rundy finałowej uzyskuje z dywizji w której miał lepszy wynik końcowy a jego punkty z drugiej dywizji nie będą brane pod uwagę.
Hantkus pisze:DEXTER pisze: Myślę, że u Ciebie najwięcej dałby zawias mimo wszystko a nie dwie opony
Dwie opony to totalny bezsens...zrobiłbym to w kolejności:
1. 4 opony
2. Zawias
autopaga pisze:PS. jak wygląda sprawa z widownią?