klasa 1.6 się niedługo na listach startowych pojawi, na razie wyglądają po staremu ale tylko tymczasowo.
Po
eM
10.05.2014
Moderator: Moderatorzy
Hantkus pisze:
Przecie rejestrowałem się już dawno...wszystko było git nawet opłacone![]()
To co jeszcze raz?
hi jak będę jechał to przy chętnych mogę dac serwisowke do powozeniaciupas pisze:TO ja tak od razu: szukam kogoś kto mnie przygarnie na prawy, na pilota +P
Jaro pisze:hi jak będę jechał to przy chętnych mogę dac serwisowke do powozeniaciupas pisze:TO ja tak od razu: szukam kogoś kto mnie przygarnie na prawy, na pilota +P
arturo_tiburon pisze:Postuluje o klasę najwięcej radości z trafiania w opony...jadem +1....edit kto zostaje na melanż?
ciupas pisze:Jaro pisze:hi jak będę jechał to przy chętnych mogę dac serwisowke do powozeniaciupas pisze:TO ja tak od razu: szukam kogoś kto mnie przygarnie na prawy, na pilota +P
spoko, tylko przy +PPP jest szansa, że serwisówka wróci dzień później
arturo_tiburon pisze:no dobra to już ogarniama pytanie za falszkę na myszach ...jakas serwisufka jedzie większa bo jakies opony bym zabrał
arturo_tiburon pisze:Postuluje o klasę najwięcej radości z trafiania w opony
Lucas Z pisze:Trochę się boję tej szybkiej trasy, no ale coż może się nie zabije![]()
hella_flush pisze:arturo_tiburon pisze:Postuluje o klasę najwięcej radości z trafiania w opony
Ustaliłem z Kierownikiem Głównym, że można to na rundach rozgrywać po swojemu i zapowiadam, że na Kamieniu nie będziemy się bawić w KJS i nie będzie doliczania sekund za trafienie w opony. Jak ktoś przywali to i tak jest spowolniony i traci czas.
Update listy zrobiony.
Hantkus pisze:No dobra ale co jeśli ktoś skróci sobie trasę poprzez ominięcie szykany czy potrącenie/wywrócenie słupków/opon?
W pełni rozumiem nie zawracanie sobie głowy dotknięciami opon ale tylko wtedy kiedy nic to zainteresowanemu nie dało...
fifomaniak pisze:fifomaniak+obiad + może P (ale jeśli w tym chodzi o noclegi we Wro, to o mnie się nie martwić)
Mogę kogoś przygarnąć z Wrocka albo okolic/po drodze, jeśli chce wjechać jako kibic
hella_flush pisze:To ma DNF.
hella_flush pisze:Żeby zachęcić do zapisów zdradzę, że trwają negocjacje w sprawie oprawy muzycznej - wstępnie zgodził się wystąpić Dieter Bohlen (prywatnie posiadacz ND) w duecie z Robertem Janowskim (prywatnie posiadaczem NCFl).
hella_flush pisze:Żeby zachęcić do zapisów zdradzę, że trwają negocjacje w sprawie oprawy muzycznej - wstępnie zgodził się wystąpić Dieter Bohlen (prywatnie posiadacz ND) w duecie z Robertem Janowskim (prywatnie posiadaczem NCFl).
majkel pisze:Pogadaj też z Małgorzatą Ostrowską, ona ma chyba ze 2 emiksy![]()