Ok. jako że nie byłem z Wami na torach to nie znaczy że nie mam przeszłości torowej-jeździłem Corollą po torach jak i Ibizą-> no ale tutaj to były zawsze wyścigi na 1/4 co akurat tutaj nie ma znaczenia...więc kilka moich spostrzeżeń:
- dla mnie to akurat czysta zabawa i zamierzam w przyszłym roku na kilku czy ogólnie jak
największej liczbie imprez sie pojawić w zależności od posiadanego czasu i pieniedzy
- podziała na klasy powinien oczywiście być jak przy każdych zawodach-> jak to
podzielić? niech zdecyduje "starszyzna" myślę że tak będzie najlepiej bo tak naprawdę
zawsze coś może komuś nie pasować i ciężko będzie wybrać optymalne wyjście...
-rollbar-to co napisałem mimo wszystko nie jest żartem bo jak bawimy się poważnie to
przygotowane też powinno być odpowiednie a akurat nie jest to jakiś wielki wydatek, każdy wie że seryjnie NA/ NB nie ma tutaj żadnego przygotowanie w razie rolki co akurat jest możliwe przy jeździe torowej (oby nigdy sie nie zdarzyło ale możliwe jest...)
-> co do kasku to też by się przydał no ale sam nie wie jak rozwiązać tą sprawę, że w
kasku wysokie osoby nie mieszczą się przy sofcie złożonym
- opony: moim zdaniem powinna byc dowolność bez ograniczeń i każdy nich dobiera sobie
co chce
- dobrze by było zorganizować zmianę kół -> ciężko jest jechać na pełnym slicku przez np.
200 km na tor....
- co do klas to byłbym za dodaniem klasy "pierwszaków"-> czyli osób które piewrszy raz
jeżdżą w tej imprezie-> to po pierwsze da im szanse bo ciężko walczyć ze starymi
wyjadaczami a po 2-gie zmotywuje to walki
- nagrody: fajnie by było coś przygotować-tu sie oczywiscie pojawia pytanie skąd na to
budzet-> tutaj przydałoby sie pogadać ze sponsorami ->
- kasa, kasa, kasa.............dobrze by było dużo wczesniej podać terminy imprez oraz
koszty bo jaki sie chce pojechac na kilka imprez to budżet robi sie spory i dla wielu osob
ciezki to wygospodarowania na szybko...wiecie żona, dziecko, pies, kot,
kochanka....
- sponsorskie naklejki->jestem za dowolnoscia bo co to komu przeszkadza a jak komus
pomoze w startach finansowo to jestem absolutnie za! sam bede chcial swoja okleic
barwami Yapa
hella_flush pisze:Top down i kask. Przecież jak się jeździ szybko to nie pada do środka. Daszek można w razie D jak deszcz założyć na parkingu

.
i mamy rozwiązanie ...