RUNDA 2 EAST - Tor Biłgoraj+zlot - 24-25 maja
ZAPISY
Moderator: Moderatorzy
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Ja ruszam ok. 17:00 i lecę Czerniakowską/Wilanowską (chyba że ktoś w międzyczasie napisze że to głupi pomysł ), przez Wawę przejeżdżał będę ok. 18.
Jeśli ktoś ma ochotę się złapać, jestem pod 609 zero dziewięć siedem 598.
Jeśli ktoś ma ochotę się złapać, jestem pod 609 zero dziewięć siedem 598.
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
- pantier
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport + Recaro
Ignacy pisze:pantier pisze:Jaro pisze:Jedzie ktos z wawy bladym switem ?
no ja miałem zamiar a są jakieś inne opcje ?
Jest opcja
http://www.hoteldodo.com.pl/
Marcin30 tutaj Ignacy podal linka
- pantier
- Donator
do[man] pisze:pantier pisze:Tez sie nad tym zastanawiam - ale decyzji jeszcze nie podjalem
Bierzemy 3osobowy pokój i lecimy dzisiaj?
zostalo za mnie zdecydowane - lece jutro o 5:15 wyjazd z Orlenu na Zakrecie
Ja bym czarna mazde chcial bo poprzednio jedna dostalem i jest niesymetrycznie :/
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Godz 15:30 - w Górze Kalwarii jest ch%#wo :p
20 min stania jak nie wiecej
20 min stania jak nie wiecej
blazej pisze:potwiedzam obecność !
godz 5:00 parking orlen Zakręt
swoją drogą chyba lekko nieprzytomny o tej porze jeszcze będę, ale kto rano wstaje....
Blazej jak jeszcze czytasz to zmiana trasy przez Radom lecimy spotykamy sie w jankach na macku o 5:00
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- Donek
- Model: NA
- Wersja: Sunburst Yellow
Jaro pisze:blazej pisze:potwiedzam obecność !
godz 5:00 parking orlen Zakręt
swoją drogą chyba lekko nieprzytomny o tej porze jeszcze będę, ale kto rano wstaje....
Blazej jak jeszcze czytasz to zmiana trasy przez Radom lecimy spotykamy sie w jankach na macku o 5:00
To jak wkoncu bo My tez o 5 jedziemy?
No Panie Janki 5:00
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Tak jak Tiburon Radom zwolen krasnik
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
mszczyrek pisze:Gdzie wyniki?:)
o 9:00 rano to jeszcze pewnie trwał bal, a teraz bal przeniósł się na kajaki. Ja od wczoraj wieczór jestem w domu i też czekam na xls, bo jak zwykle na koniec dowiadujemy się o pierwszych 5 miejscach, a mnie też interesuje 5 ostatnich...
EDIT: AAA... na szybko z pamięci mogę napisać o pierwszych miejscach dla tych których nie było:
n/a: 3: jojo (chyba?) 2: dżunior 1: tomato
turbo: 3: (nie pamiętam : (demol) 2: śluba 1: himber
n/a 1.6: 3:2: (nie pamiętam : () 1: rockatansky
gzy
-
- Donator
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
Było meeeeeeeeega fajnie ! Pod każdym względem! Organizacyjnie poziom pro! After zaaacnie! #KajakiBezNapinki? Pffff ^^ pogoda? Kiedy była potrzebna , nie zabrakło jej!
Szczególnie chciałbym podziękować Himberow za zorganizowani tej rund oraz wzystkim doładowanym za walke w klasie! Gratki wygrane for all!
Dawaj mnie tu czasy wszystkich przejazdów! !!!
Do zo w Bydgoszczy!
Szczególnie chciałbym podziękować Himberow za zorganizowani tej rund oraz wzystkim doładowanym za walke w klasie! Gratki wygrane for all!
Dawaj mnie tu czasy wszystkich przejazdów! !!!
Do zo w Bydgoszczy!
NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
- MiC
- Model: NB
- Wersja: najmocniejsze N/A
- Kontakt:
właśnie weszliśmy do domu... powrót bez napinki strucel dojechał ale upomina się o nowe graty
impreza świetna, after i kajaki super...
fajnie było poznać ludzi na żywo, dzięki wszystkim za fajną imprezę i super pozytywny klimat...
PS:tego kompotu bym się jeszcze napił
Kraków obiecuje jeszcze się z Wami spotkać...
impreza świetna, after i kajaki super...
fajnie było poznać ludzi na żywo, dzięki wszystkim za fajną imprezę i super pozytywny klimat...
PS:tego kompotu bym się jeszcze napił
Kraków obiecuje jeszcze się z Wami spotkać...
N/A is best!!!
LOUD pipes save lives!!!
LOUD pipes save lives!!!
- pantier
- Donator
Po dosc szybkim powrocie do Wawy chacialbym Wam wszystkim podziekowac za super weekend.Szacun dla Himber-a za super organizacje imprezy. Uczestnikom klasy turbo za wymagajace czasy , Dr.KoKon za cenne uwagi podczas spceru po torze, Demolowi za bezpieczny i szybki powrot do Wawy.
Zabawa byla mega i oczywiscie bez napinki. Mam nadzieje do szybkiego zobaczenia
Zabawa byla mega i oczywiscie bez napinki. Mam nadzieje do szybkiego zobaczenia
- Dziubas
- Model: NB
- Wersja: miatasm.com
Jak zwykle było mega!
Sorki jednak, że nie wyszło latanie z RaceChrono - US albo RU zagłuszają GPSa, czy coś? W każdym razie nie zadziałało jak trza.
Za to materiałów z GoPro jest prawie 30GB. Tu podziękowania dla GZY za pożyczenie baterii (i Kiniowi za propozycję pożyczenia). Zobaczymy co z materiałów wieczornych będzie się nadawać do pokazania, choć przecież kulturka była.
No i jeszcze raz chciałem przeprosić Rademenesa z połowicą za taran kajakowy (bez napinki)...
Trasa powrotna przez Pilawę, Dziecinów do Góry Kalwarii jest genialna - asfalt płaski jak stół. Trochę tylko nam nie wyszedł skrót do drogi przez Konstancin, ale to już inna historia.
P.S. dopiero wieczorem przypomniałem sobie, że jakieś wybory były?
Sorki jednak, że nie wyszło latanie z RaceChrono - US albo RU zagłuszają GPSa, czy coś? W każdym razie nie zadziałało jak trza.
Za to materiałów z GoPro jest prawie 30GB. Tu podziękowania dla GZY za pożyczenie baterii (i Kiniowi za propozycję pożyczenia). Zobaczymy co z materiałów wieczornych będzie się nadawać do pokazania, choć przecież kulturka była.
No i jeszcze raz chciałem przeprosić Rademenesa z połowicą za taran kajakowy (bez napinki)...
Trasa powrotna przez Pilawę, Dziecinów do Góry Kalwarii jest genialna - asfalt płaski jak stół. Trochę tylko nam nie wyszedł skrót do drogi przez Konstancin, ale to już inna historia.
P.S. dopiero wieczorem przypomniałem sobie, że jakieś wybory były?
Były: NA 1992 1.6, NA 1996 1.8 NB 2000 1.8 Dzik
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Dzień po chciałam wszystkim podziękować za świetną zabawę torową i mega afterek
Himber-organizacja z najwyższej półki, to zaszczyt zostać sierotką w takich warunkach
Dżunior wielkie dzięki za nauki dane mi na torze, wszelkie wskazówki i motywacje. THE BEST INSTRUKTOR EVER!
Wszystkim paniom, a w szczególności AgacieR, Pauli, Agi dziękuje za zmobilizowanie mnie do wzięcia udziału i pierwszorzędną rywalizacje na torze
Dziękuje wszystkim za trzymanie za mnie kciuków i gratulacje.
Uwielbiam was ludzie!
Himber-organizacja z najwyższej półki, to zaszczyt zostać sierotką w takich warunkach
Dżunior wielkie dzięki za nauki dane mi na torze, wszelkie wskazówki i motywacje. THE BEST INSTRUKTOR EVER!
Wszystkim paniom, a w szczególności AgacieR, Pauli, Agi dziękuje za zmobilizowanie mnie do wzięcia udziału i pierwszorzędną rywalizacje na torze
Dziękuje wszystkim za trzymanie za mnie kciuków i gratulacje.
Uwielbiam was ludzie!
You built me up with your wishing hell...
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
Biłgoraj urasta do miana kultowej imprezy na której po prostu trzeba być bo jest genialna. Warto było tłuc się pociągami w sumie 18 godzin by znów uczestniczyć w tym wydarzeniu. Weekend zapełniony wrażeniami w 100%. Dziękuję w pierwszej kolejności: Himberowi za perfekcyjną organizację, Qbatronowi i Kamili za Lublin by night na Juwenaliach ( swoją drogą takiego nagromadzenia pięknych kobiet jak w Lublinie wieczorem nigdy w życiu nie widziałem ) oraz nocleg, Profilonowi za użyczenie jego genialnej mazdy ( i przede wszystkim zaufanie ktorym mnie obdarowal) , Borowi za dzielenie przejazdów jego green submarine( szczególnie tych pod koniec imprezy ), Rockatanskiemu za przyniesienie życiodajnego rosołku podczas gdy ja zdychałem do poznych godzin po afterku, Kubowi za podgrzanie i podstawienie pod nos tegoż rosołku. Wszystkim pozostałym za doskonałą wieczorną zabawę, zaciętą rywalizacje na torze. Miło było rownież poznac nowe twarze. Jesteście wielcy!!!!!
- Rockatansky
- Donator
Dokładnie! Biłgoraj + Akcja Roztocze to już kultowy wypad.
Wielkie podziękowania dla Himbera i chłopaków z Driveart
Kolejna perfekcyjnie zorganizowana Runda! Kto nie był niech żałuje
Dziękuję Wszystkim Uczestnikom za mega klimat, kajakibeznapinki i resztę atrakcji.
Gratuluję Wszystkim bezpiecznej i zdrowej rywalizacji, w szczególności jednak Naszym Paniom.
Qbatron dzięki za świetne przejazdy na prawym i lewym, w Ułężu znowu będzie się działo
Dzięki też dla całej Drużyny z drogi powrotnej
Jak dla mnie takie weekendy powinny być co tydzień
Wielkie podziękowania dla Himbera i chłopaków z Driveart
Kolejna perfekcyjnie zorganizowana Runda! Kto nie był niech żałuje
Dziękuję Wszystkim Uczestnikom za mega klimat, kajakibeznapinki i resztę atrakcji.
Gratuluję Wszystkim bezpiecznej i zdrowej rywalizacji, w szczególności jednak Naszym Paniom.
Qbatron dzięki za świetne przejazdy na prawym i lewym, w Ułężu znowu będzie się działo
Dzięki też dla całej Drużyny z drogi powrotnej
Jak dla mnie takie weekendy powinny być co tydzień
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, 14:55 przez Rockatansky, łącznie zmieniany 1 raz.
Rockatansky
I miejsce w generalce MMC 2016 klasa 1.8/2.0
I miejsce w generalce MMC 2014 klasa 1.6
IV miejsce w generalce MMC 2013 klasa N/A
I miejsce w generalce MMC 2016 klasa 1.8/2.0
I miejsce w generalce MMC 2014 klasa 1.6
IV miejsce w generalce MMC 2013 klasa N/A
Mam nadzieję, że wszyscy dotarli cali do domów. Niezła zlewa była w drodze powrotnej u niektórych. Chyba nie było większych wpadek i runda udała się. Jest kilka przemyśleń na przyszłość. Fajnie, że w ośrodku nie było lipy i w przyszłym roku mamy to spanie do dyspozycji. Jedzenie było wyśmienite.
OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA OSÓB ZAANGAŻOWANYCH W PRZYGOTOWANIE GRILLA I POSPRZĄTANIE PO NIM. SZCZEGÓLNE D Z I Ę K U J Ę DLA KOLEGI JOJO, KTÓRY ZOSTAŁ KRÓLEM GRILLA
Dziękuję wszystkim za rywalizację
OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA OSÓB ZAANGAŻOWANYCH W PRZYGOTOWANIE GRILLA I POSPRZĄTANIE PO NIM. SZCZEGÓLNE D Z I Ę K U J Ę DLA KOLEGI JOJO, KTÓRY ZOSTAŁ KRÓLEM GRILLA
Dziękuję wszystkim za rywalizację
MazDRUnia NC 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=30297
DorotkaMonster NB 1.6T - viewtopic.php?f=22&t=6665
Ozonowanie Lublin
DorotkaMonster NB 1.6T - viewtopic.php?f=22&t=6665
Ozonowanie Lublin
-
- Wersja: NA turbo-tor
Piękne podziękowania za zajefajną imprezę, chociaż szybkie i długie próby ulezowe bardziej mi podchodzą niż kartingowe. Ale co kto lubi...
Były:
MX-5 NA na tor
MX-5 NA Tweety
MX-5 ND Katana
Jest
MX-5 NA classic red
MX-5 NB Smerfeta
MX-5 ND2
MX-5 NA na tor
MX-5 NA Tweety
MX-5 ND Katana
Jest