http://demotywatory.pl/2752887/Protest-wez-w-nim-udzial
bo ile można płacić za wachę...
Moderator: Moderatorzy
kwijatkowski pisze:oj tam, oj tam
dmk pisze:O sensowności protestów nie będę dyskutował - ostatnie wydarzenia w Egipcie dają do myślenia. A takie pasywne przyjmowanie otaczającej rzeczywistości jest miłe, ale też trąci ignorancją.
dmk pisze:Dlaczego tańsze paliwo wcale by nie musiało oznaczać mniejszych wpływów do budżetu? Z bardzo prostego powodu - teraz jeżdżą Ci co muszą i których na to stać. Paliwo tańsze o złotówkę oznaczałoby znaczny wzrost sprzedaży, bo niedzielni kierowcy wyjechaliby w tygodniu itd., ale to moje gdybanie.
Rover pisze:Egipt mówisz. A idź pod te piramidy i rób rewolucję laptopem. Tylko uważaj, żebyś pod skrzydła Kadafiego nie trafił. Nie o ekonomię tu chodzi ale o skuteczność i śmieszność takiego protestu za złotówkę. Ja też nie przyjadę chociaż żaden [motyla noga] mnie nie zastawił.
Lukjor pisze:ciekaw jestem miny kasjerów obsługujących którąś z kolei osobę tankującą za 1zł
Lukjor pisze: ciekaw jestem miny kasjerów obsługujących którąś z kolei osobę tankującą za 1zł
Jak zaczniesz tankować po 1PLN to natychmiast zaczną tego wymagaćMayk pisze:ale nikt tego nie przestrzega
Don Corleone pisze:Jak ktoś chce zrobić protest to niech zablokuje dojazd do sejmu.
artur pisze:przecież tam i tak nigdy nikogo nie ma, więc żaden z posłów tego nie odczuje