Znajomy zwrócił się do mnie z pytaniem czy nie wypożyczyłbym mu mojej MX5 do ślubu. Po zwalczeniu pewnych oporów wewnętrznych, zgodziłem się, ale stoję przed dylematem: jaką cenę mu podać? Impreza 25km ode mnie, na sam ślub też jestem zaproszony...
Wiem, że sporo z Was też jechało do ślubu MX5 - a czy ktoś wypożyczał swoje auto do takich celów?
MX5 do ślubu
ile za wynajem?
Moderator: Moderatorzy
marthen pisze:Znajomy zwrócił się do mnie z pytaniem czy nie wypożyczyłbym mu mojej MX5 do ślubu. Po zwalczeniu pewnych oporów wewnętrznych, zgodziłem się, ale stoję przed dylematem: jaką cenę mu podać? Impreza 25km ode mnie, na sam ślub też jestem zaproszony...
Wiem, że sporo z Was też jechało do ślubu MX5 - a czy ktoś wypożyczał swoje auto do takich celów?
Ja jechałem moją do ślubu. Pożyczyłem ją również koledze, nieodpłatnie. To czy pożyczać i czy zrobić to odpłatnie najwięcej zależy od Twoich relacji z kolegą.
tx
moja śmigała czasem, kilka razy znajomi - free, za kaske ok 500 - 600 zł
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
-
- Kontakt:
Moj przyjaciel jedzie do slubu moją Miatką 2 czerwca
Po nowym lakierku bedzie sie blyszczec jak ho, do tego baloniki i wstazeczki
bajer. Pozyczona - jedynie za koszty paliwa 

Witam,
Odswieżę trochę wątek otórz interesuje mnie wypożyczenie mazdy mx5 (kolor kazdy oprócz żółtej
) na mój ślub 6.7.13 w Chełmie (lubelskie). Przejazd z domu do kościoła i na salę, czyli ok. 3h Czekam na kontakt jeśli byłby ktoś chętny.
Pozdrawiam Forumowiczów
Odswieżę trochę wątek otórz interesuje mnie wypożyczenie mazdy mx5 (kolor kazdy oprócz żółtej

Pozdrawiam Forumowiczów
Rafał Twoja nie była zielona a tak BTW co z Twoją byłą ??
znasz losy ?
znasz losy ?
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T