W sumie nie miałem pomysłu jaki dział, jeśli źle wybrałem to proszę jakiegoś dobrego (albo

) moda o przeniesienie. Jeśli był już kiedyś taki wątek i jest w miarę aktualny to proszę o link, bo po wpisaniu frazy "kask" w forumowej wyszukiwarce lekka masakra

. Mam ambitny plan wybrać się 8 kwietnia na MMC i po cichu liczę że jakaś dobra dusza zabierze mnie choć raz na pokład i pokaże co można wycisnąć z Miaty

. Wyczytałem że wymagany jest kask i chciałbym nabyć takowy, tylko nie bardzo mam pomysł jaki on powinien być. Podzielcie się swoimi doświadczeniami oraz nakierujecie mnie drodzy forumowicze na jakieś sensowne marki? Nie chce wydać fortuny, bo nie wiem czy kiedykolwiek będę miał okazję bardziej go wykorzystać- to się okaże po 1st rookie, bo jeśli pipa jestem i jeździć nie umiem, to nie będę na siłę robił ze słonia tancerza

. Z drugiej strony nie chcę też robić "głupich oszczędności" na elemencie który ma zadbać o moje bezpieczeństwo. Pytanie z kategorii open, z góry dzięki za wszelkie sugestie

.
T.