Wiem, że na forum sporo ludzi którzy żyją z tego i nie śmiałbym prosić ich o pomoc (w końcu tajemnica zawodowa

), ale może ktoś z "niekomercyjnych" użytkowników ma jakieś doświadczenia w temacie? W skrócie chodzi o to, że potrzebuję nabyć walnietą najlepiej w d... NBFL 1.8 (Sportive, Unplugged lub Silver Blues byłby xtreme win-em), gdyż chciałbym dokonać przeszczepu (no dobra- Pepeg by może zechciał jeśli go ubłagam, bo ja jestem techniczne lelum-polelum...) kilku organów (najbardziej zależy mi na zdrowym sercu, bbreakach i wnętrzu). Tak, wiem że lepiej sprzedać swoją i kupić forumowe NBFL, ale nie mogę się pogodzić z myślą o sprzedaży, bo "Składak" to moja pierwsza (a na pewno nie ostatnia) i chciałbym żeby dopełniła w rodzinie swoich dni, ewentualnie zakończyła żywot godnie czyli np. na torze o ile kiedykolwiek dane mi będzie spełnić marzenie i pojeździć w MMC bez skutków mortalnych (póki co zapewne takie by były w moim wykonaniu

, dlatego w przyszłym sezonie rookie). Ewentualnie wchodzi w grę również jakieś wynagrodzenie (kwot nie znam, ale myślę że jestem człowiekiem z którym idzie się dogadać, choć obedrzeć się nie da

) za pomoc w ściągnięciu "dawcy". Rozwiązałem kupno gratów osobno, ale patrząc na ceny wyszło mi więcej niż jest warta moja Miata

. W sumie (chyba?) urządzała by mnie też wersja angielska, bo w końcu bazowe auto jednak mam

.
T.