Męski kalendarz MX5

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Arturo_tiburon
Model: ND
Wersja: Daga spec

24 lis 2016, 23:00

Kochani,

Od jakiegoś czasu chodzi za mną koncepcja kalendarza w starym stylu na którym są wiadome samochody i dziewczyna (nie no ni będzie jedna ;-) może nawet trzy jak budżet da rade) . Chciałbym poznać potencjalne zainteresowanie czytaj ile do tego trzeba dołożyć żeby się stało ciałem ;-) poproszę o deklaracje dla produktu A3 poziom 12 kart koszt 100 PLN sztuka. W kwestii technicznej - jeśli chcesz by Twoje auto było w kalendarzu musi spełniać 3 warunki
1. MX5 dowolny wypust i dowolny stan blacharki ale umyty i podstawiony do zdjęć w terminie wyznaczonym i miejscu (warszawa) bez żadnych opcji negocjacji spóźnień i typowego pierniczenia "aaaaa żona/dziewczyna/dziecko/teściowa/mama/tata/sąsiad nie dał mi kluczyków/mam kaca/zaspałem/mam szkołę/mam pracę/złapałem gumę/pękła guma/zostałem ojcem/walnęła uszczelka/Śluba nie poskładał/inne inne teksty z dupy nie liczą się ..nie dałeś rady to Cie nie ma i jest inne auto
2. Rada konsultacyjna artystyczna dopuszcza Twoje auto do zdjęć - rada jest jest tajna i 10 osobowa a jej werdykt jest nie odwołany nie zaskarżalny i ostateczny. Rozkład głosów w radzie jest tajny i są głosy ważone współczynnikiem większym niż na ostatniej rundzie TP.
3. Zrzekasz się wszelkich roszczeń do uszkodzeń auta polegających na zadrapaniach lakieru wynikających z kontaktu modelki z autem w tym w szczególności z kontaktu z części ciała wystających.

warunek dodatkowy - zgłoszenie auta do kalendarza na w/w warunkach oraz innych jakie przyjdą mi do głowy w dowolnym czasie i miejscu powoduje obowiązek zakupu co najmniej 5 sztuk kalendarza w specjalnej cenie 70 PLN bez możliwości odsprzedania w jakimkolwiek kanale dystrybucji który mogę namierzyć - a znam Antoniego już wiesz którego.

No to tyle w temacie a teraz testujemy ;-)

poniżej zarys koncepcji Obrazek
uczestnik wszystkich rund MC do 03' 2020
II vice MC'18 , mistrz MC '17, IV MC'16 , I miejsce Sud WIR'15 , II vice MC'15, mistrz MC'14 WEST, II vice ALL STAR'14 , II vice MC'13. daily mazda od 08 6, cx7, cx5 NBFL->NC->ND > emeryt
$eb@
Donator
Donator
Model: NA

25 lis 2016, 4:03

Piszę się na kalendarz :mrgreen:
Pozdr $eb@
pepeg
Donator
Donator

25 lis 2016, 6:34

O kalendarz idealny do garażu. Jestem zainteresowany
Awatar użytkownika
PRYMUS_BMW
Donator
Donator
Model: NB FL
Wersja: Unplugged

25 lis 2016, 9:36

me too

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam
Prymus

historia PRYMUSKI --> viewtopic.php?f=22&t=12115
Awatar użytkownika
Donek
Wersja: Sunburst Yellow

25 lis 2016, 9:52

Ja też chcę :-) gdzie podstawić auto? ;-)
Awatar użytkownika
turbo pchała
Model: NB FL
Wersja: Silver Blues

25 lis 2016, 11:39

Ja chcę kalendarz oraz dodatkowo chciałbym trzymać lampę na sesji zdjęciowej. Jak nie będzie wolnej lampy to mogę krzyczeć "akcja" czy coś takiego :lol:
"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."

Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60
Obrazek
$eb@
Donator
Donator

25 lis 2016, 11:53

czester_ pisze:Ja chcę kalendarz oraz dodatkowo chciałbym trzymać lampę na sesji zdjęciowej. Jak nie będzie wolnej lampy to mogę krzyczeć "akcja" czy coś takiego :lol:

Jak będziesz szukał asystenta to się zgłaszam :twisted:
Pozdr $eb@
ODPOWIEDZ