OMG małe przegięcie... NA - makabra :/
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NA
Ktoś mnie uświadomi po co mu ten materiał na przodzie? Szybciej przez to jeździ czy lepiej skręca?

Przednie lampki to chyba musiał od malucha wstawić 

-
Fakt, jak sie jeździ bezdrożami to można różne żubry i inne bydło rogate tym traktować bez uszczebrku na lakierze

DieSpinnePL pisze:Ktoś mnie uświadomi po co mu ten materiał na przodzie? Szybciej przez to jeździ czy lepiej skręca?![]()
![]()
To coś na przodzie to taka moda z USA, oni tam takie zakładają... Może się chciał
upodobnić...
DieSpinnePL pisze:Ktoś mnie uświadomi po co mu ten materiał na przodzie? Szybciej przez to jeździ czy lepiej skręca?![]()
![]()
Jakbym miał takiego kondoma na garde to też bym woził założonego - mniej odprysków na lakierze a w Polsce łatwo o żwir i kamyki na drogach

tel: 500294594 skype: lediable86
-
katz, dzieki
Ja uważam że staniki powinny znajdować się w innym miejscu

Ja uważam że staniki powinny znajdować się w innym miejscu

DieSpinnePL pisze:Ja uważam że staniki powinny znajdować się w innym miejscu
dobre

powiem szczerze, ze na dluzsze i szybsze trasy tez taki wynalazek jest dobry - nie trzeba sie tak meczyc z pancerzykiem z owadow (zwlaszcza po jezdzie noca)

majkel_c pisze:DieSpinnePL pisze:Ktoś mnie uświadomi po co mu ten materiał na przodzie? Szybciej przez to jeździ czy lepiej skręca?![]()
![]()
To coś na przodzie to taka moda z USA, oni tam takie zakładają... Może się chciał
upodobnić...
Ten "kondom" to gadzet JDM

-
majkel_c, ta MX5 stoi już baaaaaaaaaaaaardzo długo na allegro
yyyyy pewnie dlatego, że to jest do samochodów które przemieszczaja się po jakichś bezdrożach a jak wiadomo MX5 za bardzo terenowe nie jest
A po kamykach dzisiaj miałem okazje z parkingu wyjeżdżać (taki grubaśny żwir) i powiem Wam, że gdyby ktoś nie pomyślał i wcisnął gaz to by sie zakopał i musiał sie wydostawać jak ze śniegu
hehe. Na naszych drogach w sumie też można spotkać rózne kamyczki i inne przedmioty mogące obić lakier, ale bez przesady ...

M1 pisze:Ten "kondom" to gadzet JDM jak juz ktos napisal ma chronic przed kamykami niestety na mx5 wyglada fatalnie
yyyyy pewnie dlatego, że to jest do samochodów które przemieszczaja się po jakichś bezdrożach a jak wiadomo MX5 za bardzo terenowe nie jest