http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=blgnog4ul12q
dodam pare fotek bo ogłoszenie kiedyś wygaśnie...
kicz i profanacja czy fajny tuning przez duże T?
always top-down :)))
MX-5 Little Viper?!
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NA
rybak, o gustach sie nie dyskutuje.
Dla niektórych może to być och i ach.
Dla mnie wieś. Zwłaszcza te "owiewki" które powodują, że auto wygląda jak żółw do którego coś sie przykleiło...
Ja jestem zdecydowanie na "nie".
Dla niektórych może to być och i ach.
Dla mnie wieś. Zwłaszcza te "owiewki" które powodują, że auto wygląda jak żółw do którego coś sie przykleiło...
Ja jestem zdecydowanie na "nie".
-
Przynajmniej nie ma spoilerów na wywieszenie mokrego prania...
Kwestia Gustu.
Gdybym taki miał, sprzedałbym i kupił coś mniej oryginalnego.
Kwestia Gustu.
Gdybym taki miał, sprzedałbym i kupił coś mniej oryginalnego.
-
Wystarczy tylko dobrze jeszcze ją opisać i sprawdziłaby się jako jeżdżąca reklama.
Bo kto by nie spojrzał na taką płonącą dyskotekę...
Bo kto by nie spojrzał na taką płonącą dyskotekę...

Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
Mi osobiscie podobaja sie niektóre elementy z tej przebudowy-niesamowite sa te lambodory(ale oryginaly LSD a nie jakis podróby) nie wiem dokładnie jak to cos z tył za siedzieniami-tez moze byc ciekawe.Natomiast to auto samo w sobie jest przebajerowane,co za duzo to nie zdrowo... 

Noel pisze:nie wiem dokładnie jak to cos z tył za siedzieniami-tez moze byc ciekawe.
to z tylu zastepuje materialowy futeral/cover na miekki zlozony dach i musze przyznac, ze polakierowane calkiem ciekawei wyglada. caloksztalt jest mocno przesadzony - nie wspomne juz o zabudowie w bagazniku

moze i by to zle nie wyglądało ale pod warunkiem że byłoby ładnie dopasowane a tu widać że jest to tak troszke na siłe "doklejone".